Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανώτατη εκπαίδευση στην Πελοπόννησο χωρίς ένα Κεντρικό Ισχυρό Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη»

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανώτατη εκπαίδευση στην Πελοπόννησο χωρίς ένα Κεντρικό Ισχυρό Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη»

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Μεγαλόπολη fm και στη Γεωργία Δημητρακοπούλου, το μέλος της Γραμματείας Πελοποννήσου των Οικολόγων Πράσινων και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σουκαράς έδωσε αναλυτική απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εγκαταλείπει τους Οικολόγους Πράσινους για να προσχωρήσει στο Νέο Κόμμα της Ελιάς που δημιουργεί ο Βενιζέλος, με τα κύρια σημεία να είναι τα εξής:

«1.Παραμένω μέλος της Γραμματείας Πελ/σου των Οικολόγων Πράσινων και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου, δουλεύοντας με συνέπεια με τους υπόλοιπους φίλους για την συμμετοχή της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, με την στήριξη των Οικολόγων Πράσινων Πελ/σου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ενισχύσω το νέο κόμμα του Βενιζέλου που δημιουργείται στο πρότυπο του κόμματος της Ελιάς της Ιταλίας.

2.Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανώτατη εκπαίδευση στην Πελοπόννησο χωρίς ένα Κεντρικό Ισχυρό Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη που θα΄έχει το σύνολο των σχολών που απαιτούνται για την ύπαρξη του κατάλληλου Ακαδημαίκού Περιβάλλοντος, στο πρότυπο του Περιφερειακού Πανεπιστημίου, όπως συμφωνεί και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης

3.Η Οικολογική καταστροφή που έχει συντελεστεί στην Πελοπόννησο μετά τις φωτιές του 2007, συνεχίζει να συντελεί στην αποδόμηση της Οικονομίας της Πελοποννήσου, με την μη χρησιμοποίηση του ταμείου Μολυβιάτη.

Αποτυχημένες αναδασώσεις, εκμηδένιση της κτηνοτροφίας, εξαφάνιση της άγριας Πανίδας.

4.Ο Τουριστικός Τομέας στην Πελοπόννησο συνεχίζει την ολισθηρή του πορεία, με την Περιφέρεια να αδυνατεί να τον ενισχύσει.

5.Προανήγγειλα την επίσκεψη του πρώην Ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου στην Λακωνία και Πελοπόννησο για σειρά εκδηλώσεων και δράσεων.

6.Προσωπική μου θέση αποτελεί η στήριξη μου στην ιδέα της αναβάθμισης του Αεροδρομίου Τρίπολης σε Διεθνές, και δεν εκφράζω σε αυτό το θέμα την επίσημη θέση των οικολόγων πράσινων.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...