Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δαβάκης: «Είναι οριστικό ότι η ΝΔ δεν θα ξαναστηρίξει τον Πέτρο Τατούλη. Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις για την Περιφέρεια»

Δαβάκης: «Είναι οριστικό ότι η ΝΔ δεν θα ξαναστηρίξει τον Πέτρο Τατούλη. Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις για την Περιφέρεια»

© www.kalimera-arkadia.gr

Μετά τους Βλάση και Δήμα, άλλος ένας βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε ανοιχτά για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, αποκλείοντας ουσιαστικά κάθε πιθανότητα νέας στήριξης στον Πέτρο Τατούλη.

Ο λόγος για τον βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, Θανάση Δαβάκη, ο οποίος σε τηλεφωνική του συνέντευξη, στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, είπε ξεκάθαρα ότι είναι οριστική η απόφαση του κόμματος να μην στηρίξει εκ νέου τον Πέτρο Τατούλη και πρόσθεσε ότι είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τον Μάιο του 2019.

Ουσιαστικά, με τη συνέντευξη του κ. Δαβάκη επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» που είχε προαναγγείλει πως θα ακολουθήσουν κι άλλες δημόσιες τοποθετήσεις, που θα επιβεβαιώνουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο κόμμα της ΝΔ και στον νυν Περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη.

Ήδη, λοιπόν, τρεις βουλευτές της ΝΔ έχουν τοποθετηθεί ξεκάθαρα πάνω σε αυτό το ζήτημα και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια …

Την ίδια ώρα, «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Νίκα να είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προς το παρόν οι φήμες αυτές δεν έχουν διαψευστεί.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    12.39 η μεγαλη των παπαγαλων σχολη. Ολη μας η εγνοια αν ενας πολιτικα ψοφιος ξαναγινει περιφερειαρχης . για να μας κοροιδευει καθε φορα χωρις ιχνος τσιπας. ρε αντε παενε απο δω παπαγαλακι

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ. ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ )ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...