Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τατούλης χαρακτηρίζει "αδιανόητη" τη μεταφορά της Νοσηλευτικής από τη Σπάρτη στην Τρίπολη!

Ο Τατούλης χαρακτηρίζει "αδιανόητη" τη μεταφορά της Νοσηλευτικής από τη Σπάρτη στην Τρίπολη!

Κάθετα αντίθετος με τη μεταφορά της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, από την πόλη της Σπάρτης στην Τρίπολη, τάσσεται ανοιχτά ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης.

Διαβάστε την ανακοίνωση ... 

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζει τη μεταφορά της Νοσηλευτικής και του ΤΕΙ από τη Σπάρτη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε κατεπείγουσα επιστολή του στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο Πέτρος Τατούλης, η περιφερειακή αρχή αντιτίθεται απόλυτα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως περιγράφεται στο πόρισμα της Επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας για τον Πανεπιστημιακό χάρτη της χώρας και καλεί τον Υπουργό, αφενός να απορρίψει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο, και αφετέρου να συνεργαστούν για την περαιτέρω ενίσχυση των δομών παιδείας στη Λακωνία.

«Η Περιφερειακή αρχή έχει επενδύσει τεράστιους πόρους να ανατρέψει τον αποκλεισμό μιας παραμεθορίου μέχρι χτες περιοχής και να αντιμετωπίσει τα έντονα προβλήματα ερημοποίησης και εδαφικής και κοινωνικής συνοχής, τα οποία μια τέτοια εξέλιξη θα επέτεινε ακόμα περισσότερο και εντονότερα» σημειώνει στην επιστολή του ακόμη ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης. 

14 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    20.30 Κάνεις μεγάλο λάθος. Το kalimera-arkadia το βλέπουμε και στη Λακωνία να μην αμφιβάλεις καθόλου για αυτό! Αλλά για την ταμπακιέρα μίλα και άσε τις εξυπνάδες ! Σήμερα κάποιοι προσπαθούν να φέρουν τα πάνω - κάτω στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και κάποιοι υποβοηθούν σε αυτό και κάποιοι επίσης μας επεξεργάζονται ψιλό γαζί ! Αλλα δεν θα τους περάσει ! Εμείς οι Λα΄κωνες θα υπερασπίσουμε αυτό που έχουμε μέχρις εσχάτων! Όσοι μας πάνε κόντρα και παίζουν με τη ζωή της πόλη μας και το μέλλον της, θα είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας! τελεία και παύλα !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΣΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΡΤΑΛ . ΒΛΑΣΣΟΠΑΡΕΑ ....... , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ . ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ , ΑΝ ΕΞΕΦΡΑΖΕΣ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ....... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ......

  • ΒΑΣΙΛΗΣ  ΓΙΑΝΝΑΚ.
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚ. Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    O XATZHΠΕΤΡΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Γιατί κυριε Πέτρο δεν μας λες εάν συναντηθηκες με τον πρυτανη του Πανεπιστημιου Πελοποννησου για να μας πεις τι σου είπε και τι του είπες. Ολα τα άλλα είναι ευχολογια και λογια για χαζούς Εισαστε ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ.

  •  βασιλης  παναριτης
    βασιλης παναριτης Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αντιπρόσωπος του Φουχτελ τον Μαιο θα πάθει σοκ όταν ανοίξουν οι καλπες.

  • Αθανάσιος  Παυλόπουλος
    Αθανάσιος Παυλόπουλος Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν κ. Τατούλη μας πάρει η Τρίπολη τους φοιτητές μας της Νοσηλευτικής και των ΤΕΙ τότε αλίμονο σας ! Θα είσαστε ανεπιθύυητος στην Σπάρτη και στη Λακωνία όπως ανεπιθύμητοι είναι και οι καθηγητές που ψήφισαν να μεταφερθεί η Σχολή ! Δεν θέλουμε στη πόλη μας ανθρώπους που επιβουλεύονται το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της πόλης μας. Θα φάτε τέτοιο μαύρο που θα είναι όλο δικό σας. Εδω και τώρα ανατροπή αυτής της κακόκουλης πρότασης για τη Λακωνία! Καθιστούμε υπεύθυνο κάθε πρόσωπο που καταδικάζει σε μαρασμό τη Σπάρτη ! Δεν θα υπάρχει τρούπα να κρυφτεί κανείς! Θα δείτε πράματα και θάματα.

  • Δεητζης
    Δεητζης Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν. καταφερει ο Πετραν να βγει στην Γορτυνια κσι στην Κυνουρια θα ειναι αθλος.Στο λεκανοπεδιο της Μεγαλοπολης θα παθει ζαλαδα μολις δει τα γεροντακια που χτυπαγε δυνατα στην πλατη,οτι θα τον μαυρισουν τωρα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ποσοστα της Τατουλοπαρεας ειδικα στο Γυθειο και την Μανη θα ειναι κατω του μηδενος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζετε να μιλάτε ενω ειστε αδαής.....οι ευσεβεις ποθοι σας....σε εξι μηνες θαναι παρελθον.....μην εκτιθεστε....
    Οσον αφορα τη λακωνία.....κολιτα μη βγει με 60% η τατουλοπαρεα....

  • Τριπολη μαναρι ,γερακο
    Τριπολη μαναρι ,γερακο Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλο που δεν θελουν οι σκορδαδες να παει το τμηνα στην Τριπολη,σε λιγο θα ζητανε την θαλασσα απο το λεωνιδιο,την Αγια θεοδωρα απο την Μεγαλοπολη,τον Μυστρα απο την Σπαρτη,και το καζινο απο το λουτρακι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τατουλοπαρεα θα πάθει στραπάτσο μεγάλο και στην Αρκαδία- Στους άλλους Νομούς Λακωνία Μεσσηνία συν τριβή. Βλέπε την εκδήλωση στη Καλαμάτα προχθές άδεια Αίθουσα.Τους πήρε ο κόσμος ευτυχως.

  • Γ. Παπαγιάννης
    Γ. Παπαγιάννης Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Από πότε οι τυχάρπαστοι του Νίκα πιάσανε Λακωνία??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Λακωνες δεν μασάνε απο γαλιφιες Πέτρο! Τάχα σας έπιασε ο πόνος όλους προεκλογικά. Αποσυρσου με αξιοπρέπεια βρε.

  • Λάκων  εκνευρισμένος
    Λάκων εκνευρισμένος Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΕΤΡΟ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΙΛΑΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ. ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ . ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...