Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέτρος Τατούλης για την παρουσία της Εύης στην ομιλία Νίκα: "Η Παρασκευή έχει τη δική της προσωπικότητα"

Πέτρος Τατούλης για την παρουσία της Εύης στην ομιλία Νίκα: "Η Παρασκευή έχει τη δική της προσωπικότητα"

Η παρουσία της Εύης Τατούλη στην πρόσφατη εκδήλωση της ΝΔ, που περιλάμβανε την ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και έγινε υπό την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν λογικό να κεντρίσει τα βλέμματα. Κι αυτό επειδή την ίδια ώρα, αντίπαλος του κ. Νίκα είναι ο νυν Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης.

Για την κίνηση αυτή της κόρης του, ρωτήθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης ο οποίος είπε: «Η Παρασκευή έχει τη δική της προσωπικότητα, έχει την δική της κομματική σχέση, έχει τα δικά της πολιτικά ενδιαφέροντα.

Λειτουργεί στη βάση της δικής της λογικής, της δικής της προσωπικότητας και αυτά που κατά καιρούς γράφονται, δεν έχουν καμία σχέση, καθώς είμαστε μια οικογένεια με αμοιβαίο σεβασμό και εξαιρετική αλληλεγγύη και με βαθιά πίστη στην οικογενειακή παράδοση.

Το DNA μας, μας δίνει την δυνατότητα να μην στηριζόμαστε σε επιφανειακές σχέσεις, αλλά κυρίως να στηριζόμαστε στην αγάπη των πολιτών.»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος πατάει σε 2 βάρκες τελικά τον τρώνε τα ψάρια κυρία μου! Εκεί που άκουγες τον κ. Νικα να λούζει τον μπαμπά δεν ένιωσες να σε παίρνουν και εσένα τα σταγονίδια του σαμπουάν ? Δεν κατάλαβες ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά? Νομίζεις οτι θα επιβιώσεις πολιτικά με τα τόσα καμώματα του Πέτρου? ΔΕν μπορεί να νιώσει στο νιονιό του ότι πρέπει να αποσύρεσαι αθόρυβα ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να δώσεις ! Να ασχοληθεί με σαλιγκάρια στο Καστρί και να αφήσει τα κοινά !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...