Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακό Συμβούλιο | Αποσύρθηκε το ψήφισμα για να μην καταργηθούν οι πανεπιστημιακές σχολές στη Σπάρτη

Περιφερειακό Συμβούλιο | Αποσύρθηκε το ψήφισμα για να μην καταργηθούν οι πανεπιστημιακές σχολές στη Σπάρτη

Μετά τη διαφωνία παρατάξεων της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου το ψήφισμα για την αποτροπή κατάργησης σχολών του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Πελοποννήσου στη Σπάρτη αποσύρθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξάλλου έχει παρέμβει στον Υπουργό Παιδείας με επιστολή του στις 30 Νοεμβρίου 2018, με την οποία δηλώνει την κάθετη εναντίωση της περιφερειακής αρχής και της παράταξης της πλειοψηφίας με το δρομολογούμενο σχεδιασμό της επιτροπής Γαβρόγλου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ότι αφορά την απομάκρυνση σχολών του ΑΕΙ και του ΤΕΙ από τη Σπάρτη και την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

2 σχόλια

  • Α.Κ.
    Α.Κ. Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο Κ. ΚΑΤΣΗΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • στις  εκλογές  κλαίνε
    στις εκλογές κλαίνε Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Η στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενιζουμε συλλογικά όργανα της Πελοποννήσου. Γιατί δεν συμφωνούν οι παρατάξεις και ποιοι δεν συμφωνούν ; Οι συριζαίοι και οι κουμουνιστές ; Δηλαδή πρέπει να φύγει το Πανεπιστήμιο από τη Σπάρτη και να μεταφερθεί στην Τρίπολη επειδή κάτι καλά παιδιά καθηγητές βαρυούνται να πηγαινοέρχονται στη Σπάρτη. Και επειδή οι Σπαρτιάτες είναι Σπαρτιάτες δεν θα αφήσουν τους επίδοξους μεταφορείς να διώξουν το Πανεπιστήμιο. Οι Συριζαίοι να πάρουν το πολιτικό κόστος και οι Κουκουέδες να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και να μην σέρνονται πίσω από τους Συριζαίους. Θα πέσουν κορμιά στη Σπάρτη. Οσοι πανε κόντρα θα φάνε τέτοιο φουμο στις εκλογές που θα γινουν σαν τον Οφορίκουε όλοι τους( τον θυμόσαστε). Οι δε καθηγητές που καταδικάζουν σε μαρασμό τη Σπάρτη, να ξέρουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας εάν επιμείνουν στην μεταφορά του Πανεπιστημίου. Ανεπιθύμητος θα ειναι και κάθε πολιτικός που συναινεί στο επερχόμενο έγκλημα σε βαρος της Σπάρτης. Θα είναι όλοι συνυπεύθυνοι. Εάν ο Γιαρβόγλου( πως τον λένε) ο Υπουργός πάρει αποφαση για να φυγουν οι σχολές από τη Λακωνία θα δει το Συριζα κάτω από το 3% και θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι. Θα βγουμε στους δρόμους, θα κλεισουμε υπηρεσίες,θα φωναξουμε να μην περασουν αυτα μετρα. Πορτοκάλια στο συνταγμα θα ρίξουμε. Θα διαμαρτυριθούμε ρε . Οι Συριζαίοι δεν θα τολμουν να κατεβούν στη Σπάρτη αν γινει αυτό που σκέπτονται όσοι ψηφιζουν τη μεταφορα των Σχολών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...