Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ντίνα Νικολάκου κατά Σπίρτζη: "Dealer της υποψηφιότητας Δέδε ο Υπουργός Υποδομών" (vd)

Ντίνα Νικολάκου κατά Σπίρτζη: "Dealer της υποψηφιότητας Δέδε ο Υπουργός Υποδομών" (vd)

Έντονη αντιπαράθεση είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Ολυμπία Σάββατο και Κυριακή 17-18 Φεβρουαρίου. Κύριο αντικείμενο της αντιπαράθεσης οι διαρκείς υποτιμητικές αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Η Ντίνα Νικολάκου, που διέκοψε επανειλημμένα την ομιλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Χρήστο Σπίρτζη «Dealer» της υποψηφιότητας του Γιώργου Δέδε που κατεβαίνει με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Ο κύριος Σπίρτζης που παρουσίασε ως επιτυχημένο το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην ολοκλήρωση μεγάλων έργων βρέθηκε εκ νέου αντιμέτωπος με την κα Νικολάκου που επέκρινε την μεθόδευση που ακολουθήθηκε και του θύμισε ότι από τον Μάρτιο του 2018 είχε υποσχεθεί ολοκλήρωση έργων που ακόμα και σήμερα είναι στα χαρτιά. Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κατηγόρησε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ότι εσκεμμένα υποβαθμίζει την συνεχή άνοδο των αφίξεων στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας και γενικότερα το έργο της Περιφέρειας με στόχο την προώθηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας ο Χρήστος Σπίρτζης στάθηκε απέναντι στην προοπτική αξιοποίησης του αεροδρομίου της Τρίπολης, ενώ αμφισβήτησε και την δυναμική του αεροδρομίου της Καλαμάτας.

5 σχόλια

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά μην κονταροχτυπιέστε, ο κ. κ. Πέτρος είτε το θέλετε είτε όχι θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης, ο κ.κ. Κούλης και οι εντολοδόχοι παρατρεχάμενοί του θα ψάχνουν και πάλι να δουν γιατί θα χάσει και πάλι την διακυβέρνηση της χώρας.... Ξυπνάτε στην Συγγρού!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΥΠΝΆΤΕ ΔΕΔΕΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΙΚΑ. ΔΕΔΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΎΣ ΛΌΓΟΥΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωπα ! ! ! Ειναι αυτος που ανερυθριαστα παει απο θεση σε θεση ωσπου να βρει την οικονομικα καλη για εκεινον . Ειναι αυτος που ανερυθριαστα εγκατελειψε τους ανθρωπους που τον εμπιστευτηκαν ,Τατουλης 2010 , Αλευρας , Πουλας 2014 και μεταπηδησε στον ΣΥΡΙΖΑ γενικος γραμματεας υποδομων , με πολλα λεφτα ............ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . Ακομα και στην Κορινθο που ειχε εκλεγει Αντιπερειφερειαρχης , ολα φερουν την υπογραφη Τ Α Τ Ο Υ Λ Η .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΔΕΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...