Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκας για Τατούλη: "Πρωταθλητής στα ... ρουσφέτια και στις εξυπηρετήσεις"!

Νίκας για Τατούλη: "Πρωταθλητής στα ... ρουσφέτια και στις εξυπηρετήσεις"!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις τελευταίες εξελίξεις (Περιφερειακό Συμβούλιο κτλπ.) ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, απάντησε τα εξής:

«Αυτονόητη είναι η απόρριψη και η καταγγελία της ρητορικής και των πρακτικών του απερχόμενου Περιφερειάρχη για τη διαχείριση των απορριμμάτων:

Αμετροέπεια, συκοφαντία και λάσπη, αλαζονεία, επιδίωξη διχασμού και φανατισμού, επιθέσεις χωρίς όριο και μέτρο κατά πάντων, αποτελούν τα μόνιμα στοιχεία μιας τακτικής, που στόχο έχει να αποκρύψει την προφανή ανικανότητά του σε όλους τους τομείς (διαχείριση απορριμμάτων, απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ, οργάνωση διοίκησης, παραγωγή έργων κτλπ.).

Οι μοναδικοί τομείς που αναδεικνύεται «πρωταθλητής» είναι η ρουσφετολογία και η πελατειακή σχέση, με μικροέργα, διορισμούς, εξυπηρετήσεις και κατασπατάληση των πόρων, ακόμα και των επόμενων ετών. Αξεπέραστος «πρωταθλητής» επίσης είναι στο θέμα της οικογενειοκρατίας.

Τελικά, ο αυτοπροβαλλόμενος ως πρωτοπόρος και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αποδεικνύεται ως ο ανίκανος έσχατος, με την Πελοπόννησο γεμάτη χωματερές και τους Έλληνες να πληρώνουν εκατομμύρια ευρώ ως ετήσιο πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εννέα χρόνια προσπαθεί να «λύσει» το θέμα των σκουπιδιών και στον ένατο χρόνο αποκαλύπτεται δικαστικά πως υπάρχει πρόβλημα στα συμβόλαια απόκτησης της γης και τότε επιλέγεται η λύση της επίταξης (!) για να διασωθεί η κατάσταση. Αν διασωθεί.

Είμαστε στο τελευταίο δίμηνο πριν από τις εκλογές. Αν του μένει κάποιο ίχνος λογικής, συνεννόησης και αντίληψης δημοσίου συμφέροντος, ας αφήσει το μεγάλο αυτό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων για την επόμενη Περιφερειακή Αρχή, όπως όλοι του ζητούν, ας σταματήσει άμεσα τα ρουσφέτια και την κατασπατάληση των πόρων και ας συμβάλλει (ως έχει θεσμική υποχρέωση) σε μια προεκλογική διαπάλη με στοιχειωδώς έντιμους όρους.

Δυστυχώς, όμως, δε θα το κάνει και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως καρικατούρα «πατερούλη» συκοφαντώντας και υβρίζοντας μαζί με τους παρατρεχάμενους του. Η κρίση, όμως, του λαού έρχεται. Δεν μπορεί και πάλι να τον κοροϊδέψει.»  

 
-- 
Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    21.51 XEΣ@ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ !!!!!!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΝΙΚΑΣ ........Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ , ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . .......ΤΑ ΔΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ : : ΜΕΓΑΛΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ , ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΙ ΚΟΜΒΩΝ - ΓΕΦΥΡΙΩΝ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ , Λ Ι Μ Α Ν Ι Α ( ΓΥΘΕΙΟΥ, ΑΣΤΡΟΥΣ , ΤΥΡΟΥ , ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ....) ,ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ , ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΛΠ , ΠΛΑΤΕΙΕΣ , ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ανασκαφες Τενέα .... αναστυλωσεισ ..Καρυταινα ......) , ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ( καταπολεμηση κουνουπιων , καταπολεμηση Ε Λ Ο Ν Ο Σ Ι Α Σ , ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ......... ) , ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ........ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ : : Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ! ! !

  • Ο  ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
    Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η τατουλοπαρεα ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΔ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  • Γ. Παναγιωτούρος
    Γ. Παναγιωτούρος Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάει ο Νίκας για οικογενειοκρατία τη στιγμή που υποψήφια στο συνδυασμό του είναι μια κυρία Νίκα που προφανώς είναι συγγενής του?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Τατουλοπαρεα τον Μάιο ευτυχως Τέλος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ , ΑΝΑΡΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑΤΟΥΛΟΠΑΡΕΑΣ ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ .......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΙΓΟΥΡΟ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Τατουλοπαρεα τελειώνει σε 2 μήνες υπομονή!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σκουπιδια ποσα χρηματα κοστισαν για την μεταφορα σε Ηλεια να μας απαντησετε και αφηστε τα αυτα..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...