Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θετική ψήφος από τις Γυναίκες της Αρκαδίας στον Χρήστο Λαμπρόπουλο! (εικόνες)

Θετική ψήφος από τις Γυναίκες της Αρκαδίας στον Χρήστο Λαμπρόπουλο! (εικόνες)

Η έναρξη της προεκλογικής πορείας του Χρήστου Λαμπρόπουλου (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα) έγινε με μία απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση για γυναίκες την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11.00 στο κέντρο "Πεινακοθήκη". 

Ο κ. Λαμπρόπουλος επέλεξε να ανοίξει την προεκλογική του πορεία προς τις περιφερειακές εκλογές, μαζί με τις Γυναίκες της Αρκαδίας.

Εκεί ήταν πάρα πολλές εκπρόσωποι του γυναικείου φύλλου, ανάμεσά τους η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η γνωστή δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου.

Εκεί ήταν ακόμα ο βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την υποψηφιότητα του κ. Λαμπρόπουλου.

Δείτε φωτογραφικά "κλικ" μέσα από το "Καλημέρα Αρκαδία", ενώ σε νέα ανάρτηση θα δείτε και το βίντεο της επιτυχημένης αυτής της εκδήλωσης. 

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίσιμος παράγοντας στην πολιτική σου παρουσία είναι ποιο κομμάτι της κοινωνίας θέλεις να εκπροσωπήσεις. Ο Λαμπρόπουλος έχει σταματήσει τον χρόνο στο ιστορικό 1994. Εκεί έχουν μείνει και οι κυρίες της τοπικής ελίτ που ως νέες τότε σχεδίαζαν υπό το πρίσμα της τότε οικονομικής πραγματικότητας το πως θα κατακτήσουν όλες τις οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής. Ο Λαμπρόπουλος δεν μπορεί να εκφράσει την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία των γυναικών που βιώνουν καθημερινά τους περιορισμούς που τους θέτει η οικονομική δυσπραγία και η ποδηγέτηση της ύπαρξης τους από την κυριαρχική ανδρική παρουσία. Κύριε Λαμπρόπουλε, οι γυναίκες του μόχθου της επιστημονικής εξειδίκευσης και της επιχειρηματικής δράσης δεν ήταν χθές στο τσάι της ελίτ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...