Menu
RSS
Τρίτη, 23/07/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

"Αντί να σοβαρευτεί ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, του φταίει ο Γατσόπουλος"

"Αντί να σοβαρευτεί ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, του φταίει ο Γατσόπουλος"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τώρα της Περιφερειακής Αρχής της φταίνε και οι ενεργοί πολίτες!

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΕ.ΣΥ.) έχει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε το «σώμα» στις τελευταίες συνεδριάσεις του. Αν και ο ίδιος πρωταγωνίστησε στην ακυρότητα των αποφάσεών του από τα αρμόδια όργανα, δεν φαίνεται να έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα.

Με τον τρόπο που χειρίστηκε τη συνέχιση της 5/2019 διακοπείσας συνεδρίασης του ΠΕ.ΣΥ. (από τις 12/3/2019 την επόμενη μέρα, στις 13/3/2019), με το θέμα της έγκρισης αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, φέρει ευθύνη.

Αντί να σοβαρευτεί, να εκτελεί σωστά τις υποχρεώσεις του και να μην είναι «ετερόφωτος», μας υποδεικνύει ότι για τα λάθη του φταίνε οι άλλοι. Έφτασε στο σημείο να μιλά για «αθλιότητες» του δικηγόρου κ. Τάκη Γατσόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ., είναι ενεργός πολίτης και νομικός σύμβουλος θιγόμενων ιδιοκτητών στην Παλαιόχουνη, όσον αφορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και του έργου μέσω ΣΔΙΤ. Ενώ ο κ. Γατσόπουλος έχει αποδείξει ότι μιλά και δρα σοβαρά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, ο πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. φτάνει στο σημείο να τον προσβάλει και να μη σέβεται ούτε τον θεσμικό και κοινωνικό του ρόλο ως λειτουργού της Δικαιοσύνης.

Αυτή η περιφερειακή αρχή, με πρωταγωνιστή τον κ. Τατούλη, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Λειτουργώντας παραταξιακά και με ιδιοτέλεια, σε σοβαρά θέματα, υποτίμησε και ευτέλισε τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων και των προσώπων που τα απαρτίζουν. Αφού θεώρησε ότι η Περιφέρεια είναι «μαγαζί» της, τώρα της φταίνε και οι ενεργοί πολίτες! Η Δημοκρατία είναι δύσκολο «μάθημα» για αρκετούς που έρχονται από τα «παλιά».

Για την «Πελοπόννησος Πρώτα»
ο επικεφαλής Νίκος Πατσαρίνος

3 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ -------- ΚΑΙ ΣΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΑΣ . ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΕΙΣΑΙ ; ΚΙΝΑΛ ; ΣΥΡΙΖΑ ; Η ΛΑΕ ; ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

 • Πέτρος
  Πέτρος Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

  Εσύ δηλαδή αγανακτείς και ζητάς έλεος από τον Πατσαρίνο και τον Γατσόπουλο και μάλιστα τους κατατάσσεις και στους ψευτοπατριώτες και δεν αγανακτείς ως πολίτης με τη λειτουργία των οργάνων της Περιφερειακής Αρχής και τον τρόπο που λαμβάνουν αποφάσεις με σημαντικές επιπτώσεις για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Ο Σολωμός έγραψε πατριωτικό είναι το αληθινό, οπότε για ψευτοπατριώτες ψάξε σε αυτούς που θεωρούν τους πολίτες της Πελοποννήσου υπηκόους, έρμαια των μεθοδεύσεών τους. Η έλλειψη αντιλόγου και επιχειρημάτων δεν θα πρέπει να οδηγεί σε προσωπικές προσβολές για δημιουργία εντυπώσεων και αποπροσανατολισμό.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

  ΕΛΕΟΣ ! ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΩΤΕΣ ! Κ. ΠΑΤΣΑΡΙΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥ ΛΑΕ ........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...