Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπουντρούκας για Πανεπιστήμιο: "Διαφωνούμε ριζικά με καταργήσεις τμημάτων ή μεταφορά τους σε άλλη περιοχή"

Μπουντρούκας για Πανεπιστήμιο: "Διαφωνούμε ριζικά με καταργήσεις τμημάτων ή μεταφορά τους σε άλλη περιοχή"
Από την ίδρυση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε υπέρ της ενοποίησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το ΑΤΕΙ Πελοποννήσου καθώς και στη δημιουργία νέων τμημάτων εντός της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Διαφωνούμε ριζικά με καταργήσεις τμημάτων ή μεταφορά τους σε άλλη περιοχή. Συνεπώς είμαστε ριζικά αντίθετοι με τη μεταφορά του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πάτρα όπως ριζικά αντίθετοι είμαστε στο να ενταχθούν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ό,τι δεν επιθυμεί να εντάξει στη δύναμή του το Πανεπιστήμιο Πατρών. Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο ισχυρό και λειτουργικό και σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστούμε.
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Α! Να και ο κός Μποντρουκας Άλλος ένας που διαφωνεί σημερα με την υποβάθμιση της Τρίπολης. Σημερα διαφωνει με τις εξελίξεις στο πανεπιστήμιο. Σημερα αλλάξτε πλευρό και συνεχίστε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωπ. Να και ο Μπουντρουκας. Τώρα έμαθε και αυτός ότι το πανεπιστήμιο....χαιρετα την Τρίπολη. Τώρα ξύπνησε. Τόσον καιρό από τη θέση του στο επιμελητήριο,δεν είχε μάθει τίποτα. Πόσο θράσος μπορεί να έχει κάποιος να μας λέει τόσα ψέματα κατάμουτρα. Δεν εξαιρώ, και τον άλλο αρκα που διοικει την περιφέρεια. Αυτός βέβαια αποκαλεί την Καλαμάτα "πρωτεύουσα πόλη." η οποία απόΤΕΙ, παίρνει το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.. Το πανεπιστήμιο πάει παραλία. Εδώ θα κοιτάμε τα κτήρια. Θα τα δώσουμε για στάνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...