Τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Γούτης έπαιξε και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής, όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε περισσότερες από 20 σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου»«Το λούνα παρκ» ενώ συμμετείχε συχά στα σόου του Οικονομίδη, στο Άλσος.
Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης . Ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του ενώ νοσηλεύτηκε για καιρό και σχεδόν παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίο. Ο ίδιος σε συνέντευκή του τον Ιούνιο στην Espresso, είχε δηλώσει: «Δεν έχω καμία ελπίδα… Το ξέρω πως δεν θα ξανασηκωθώ στα πόδια μου ποτε»
Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η ηθοποιός Καίτη Φίνου, ενώ το προφίλ του στο facebook γέμισε από ευχές για «καλό παράδεισο»







