Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Aγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια | Ο Δούκας στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο

Aγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια | Ο Δούκας στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο

Mεγάλες σεναριακές ανατροπές, που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του ΑΝΤ1, έρχονται µετά τα Φώτα στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής σε σενάριο Μελίνας Τσαµπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου,«Άγριες Μέλισσες». 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/1), Ο Μιλτιάδης απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δυο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Την ίδια ώρα στο σπίτι του Τόλλια, η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει καθώς η παράξενη συμπεριφορά της Παγώνας δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη, ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ.

Παράλληλα στο χωριό, το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνιση της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...