Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλάζουν ώρα οι "Άγριες Μέλισσες"!

Αλλάζουν ώρα οι "Άγριες Μέλισσες"!

Οι «Άγριες Μέλισσες» αποτελούν μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αφού κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η αγαπημένη βραδινή συνήθεια των τηλεθεατών θα αλλάξει ώρα προβολής την περίοδο του Ιουνίου, καθώς ο ΑΝΤ1 θα φιλοξενήσει το Euro 2020

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν ότι όλοι οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδοθούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς να αξιοποιηθεί ως εναλλακτική λύση το Μακεδονία TV, όπως αρχικά εξεταζόταν. Αυτό, όμως, έχει αποτέλεσμα ότι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα αλλάξει εντελώς για να μπορέσει να χωρέσει έως και τρεις αγώνες την ημέρα (στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00). 

Αν και η αρχική σκέψη ήταν έως τις 10 Ιουνίου να σταματήσουν όλες οι σειρές, τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διατηρήσει τις «Άγριες Μέλισσες» και μετά την έναρξη του Euro 2020, με σκοπό να δώσει μία τονωτική ένεση στην τηλεθέαση του Ιουνίου. Έτσι, η δραματική σειρά εποχής θα αλλάξει ζώνη και θα προβάλλεται στις 21:00, καθώς εκείνη την ώρα θα υπάρξει κενό ανάμεσα στις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων.

ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...