Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καφέ της Χαράς - Επόμενα επεισόδια | Ο Περίανδρος παθαίνει έμφραγμα

Καφέ της Χαράς - Επόμενα επεισόδια | Ο Περίανδρος παθαίνει έμφραγμα

Όπως φαίνεται ο τέταρτος κύκλος και ουσιαστικά το remake του «Καφέ της Χαράς» εξελίσσεται σε μία από τις επιτυχίες της χρονιάς. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, που μεταδόθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς, το κοινό έδειξε την ανυπομονησία του. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν μετά από δεκαπέντε χρόνια. Η αγαπημένη σειρά ανανεώθηκε με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών. 

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, όταν ο Περίανδρος ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από την γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούργιο Καφέ της Χαράς, παθαίνει έμφραγμα. Όλοι οι χωριανοί διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του.

Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες από τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια! Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...