Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Αγριες Μέλισσες» | Μια συνάντηση με ... αιματηρές συνέπειες - Τι θα δούμε απόψε!

«Αγριες Μέλισσες» | Μια συνάντηση με ... αιματηρές συνέπειες - Τι θα δούμε απόψε!

Η Δρόσω αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ελένη την εγκυμοσύνη της, παρουσιάζοντας όμως κάποιον άλλον για πατέρα του παιδιού της, τον Παύλο από το μπουλούκι.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι, αφού τον βρίσκουν αναίσθητο δύο μοναχοί στο δάσος, αφού αφήσει την Ελένη έξω από την εκκλησία, στο επεισόδιο της Τρίτης (18-02) στις «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει έναν αγρότη, για να μπει στις συναντήσεις που οργανώνει ο Μιλτιάδης με σκοπό να μάθει τι σκαρώνουν που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα σχέδιά του για την βιομηχανική ζώνη. Θα προλάβει να εμποδίσει τα σχέδια του Μιλτιάδη;

Η Παγώνα επιστρέφει στον Τόλλια στις «Άγριες Μέλισσες»
Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι της αλλά ο Τόλλιας δεν την υποδέχεται με θερμές αγκάλες. Όπως έχουμε ήδη δει, ο Τόλλιας έρχεται κοντά με την Ουρανία και σύντομα θα δούμε ένα ερωτικό τρίγωνο στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες».

H Ασημίνα ανακοινώνει στη Μυρσίνη, πως δεν θα κοντράρει τον Νικηφόρο στην απόφασή του και θα τον ακολουθήσει στο Παρίσι. Ο Νικηφόρος θέλει διακαώς να φύγει από το Διαφάνι, πριν φανούν τα πειστήρια της απιστίας του, με την εγκυμοσύνη της Δρόσως.

Ο Κωνσταντής διαδίδει πως κοιμήθηκε με την Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Νικηφόρος ακούει τον Κωνσταντή που συνεχίζει να περηφανεύεται στον Μελέτη, πως πλάγιασε με τη Δρόσω, στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Νικηφόρος, σοκαρισμένος, επιτίθεται στη Δρόσω, η οποία μάταια προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά της.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη βρίσκει τη Δρόσω καταρρακωμένη και μαθαίνει πως ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Όταν πηγαίνει να του ζητήσει τα ρέστα, η κατάσταση δεν αργεί να φύγει απ’ τον έλεγχο με… αιματηρές συνέπειες στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...