Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

#κάτι_που_δεν_ξέρετε_για _μένα | Αυτό είναι το πρώτο trend σήμερα στο Twitter

#κάτι_που_δεν_ξέρετε_για _μένα | Αυτό είναι το πρώτο trend σήμερα στο Twitter

Eάν χρησιμοποιείτε το Twitter, πιθανότατα έχετε δει ένα hashtag που έχει γίνει viral. Πιο συγκεκριμένα, το «#κάτι_που_δεν_ξέρετε_για_μένα» είναι σήμερα (20 Φεβρουαρίου) το πρώτο trend στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με περισσότερους από 8.000 αναρτήσεις να χρησιμοποιούν το εν λόγω hashtag και να μοιράζονται περίπου ισάριθμες ιστορίες.

Οι χρήστες του Twitter, λοιπόν, συνδέονται στο Διαδίκτυο και δεν διστάζουν να «τιτιβίσουν» κάτι που δεν γνωρίζουμε για τους ίδιους: ένα συναίσθημα, μια προσωπική ιστορία, μια άγνωστη εμπειρία. 

Άλλες αναρτήσεις έχουν σκοπό απλώς να μοιραστούν κάτι οι χρήστες με τους διαδιακτυακούς τους φίλους, άλλες αναρτήσεις έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν, άλλες να δώσουν δύναμη.

Ολες αυτές οι αφηγήσεις έχουν συντελέσει στο να γίνει το Twitter ένα ζωντανό ανάγνωσμα, που ανανεώνεται κάθε δευτερόλεπτο, με πολλές και διαφορετικές ιδέες. Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο trend μάς προβληματίζει αλλά και μας γεμίζει αισιοδοξία: από τη μια η τρυφερότητα άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων μπροστά στην αυθόμητη εξομολόγηση συνανθρώπων τους, από την άλλη η ανάγκη για έκφραση επιθυμιών και συναισθημάτων και επιβεβαίωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...