Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

MasterChef | Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού για το Silver Award!

MasterChef | Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού για το Silver Award!

Με τη Μαρία νικήτρια της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη, τον Δημήτρη νικητή της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τον Τζον νικητή της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, η τριάδα του ημιτελικού πήρε θέση πίσω από τους πάγκους, έτοιμη να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του νικητή του Silver Award και στο έπαθλο των 10.000 ευρώ. 

Στον ημιτελικό, οι τρεις καλύτεροι, κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο «Frankenstein». Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν σαφείς οδηγίες στους Μέντορές τους, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο. Μια δοκιμασία που θύμιζε Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων. Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες, ο Τζον και ο Δημήτρης, με τις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες έπρεπε να ετοιμάσουν «Καλαμάρι με πουρέ τοπιναμπούρ και αρακά», αλλά χωρίς να τους δοθεί συνταγή. Έπρεπε να αποτυπώσουν καλά στο μυαλό τους τις παρασκευές και να τις ετοιμάσουν μέσα σε 45 λεπτά. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Δημήτρη Μπέλλο να είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποίος είχε μαγειρέψει καλύτερα το καλαμάρι από τον Τζον.

Ωστόσο, ο Τζον μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε: «Έχασα και είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό γι’ αυτό το πιάτο και μετά τα σχόλια των κριτών ήμουν σίγουρος ότι θα κέρδιζα. Ήταν πολύ βαρύ αυτό για μένα».

ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...