Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Costas Mandylor | Ο Χολιγουντιανός σταρ με καταγωγή από Τρίπολη και Μανθυρέα! (vd)

Costas Mandylor | Ο Χολιγουντιανός σταρ με καταγωγή από Τρίπολη και Μανθυρέα! (vd)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» ήταν καλεσμένος ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Costas Mandylor.

Ο Costas Mandylor είναι ένας παγκόσμιας εμβέλειας καλλιτέχνης που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη. Οι γονείς του έχουν καταγωγή από την Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα από την Καλαμάτα, η μητέρα του, και ο πατέρας του από την Τρίπολη, ο πατέρας του, ωστόσο ο ίδιος γεννήθηκε στην Αυστραλία.

"Θεοδοσόπουλος" είναι το κανονικό του επίθετο, ωστόσο στην Αμερική δυσκολεύονταν να το προφέρουν και το έκανε Mandylor, όπως της μητέρας του (Μανδυλάρη). Έχει έναν αδερφό, επίσης ηθοποιό, τον Louis Mandylor ο οποίος είχε παίξει στο πλευρό της Nia Vardalos, στην ταινία «My Greek fat wedding».

Για 10 χρόνια ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό, αλλά η υποκριτική ήταν αυτή που τον κέρδισε τελικά. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 70 παραγωγές, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο, ενώ μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες που έκανε ήταν εκείνη με τον Άντονι Κουίν στην ταινία «Mobsters» τo 1991.

Αισθάνεται τυχερός και περήφανος για την ελληνική καταγωγή του, ενώ κάθε φορά που βρίσκεται την Ελλάδα δεν παραλείπει να επισκεφθεί τους τόπους καταγωγής των γονιών του αλλά και το χωριό Μανθυρέα, όπου κατοικούν οι παππούδες του.

Τώρα, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «The greek job» η οποία γυρίζεται στην Ελλάδα και αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021.

Β.Γ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...