Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δαμιανού | Οι Έλληνες του κόσμου, δεν γεννιούνται … γίνονται!

Δαμιανού | Οι Έλληνες του κόσμου, δεν γεννιούνται … γίνονται!
Η καταξιωμένη εκπαιδευτικός ξένων γλωσσών, Ντιάνα Δαμιανού, για άλλη μια χρονιά, ανοίγει τις πόρτες των σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων αιθουσών του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Δαμιανού» στην Τρίπολη, λέγοντας με την περίσσια εμπειρία της πως «Οι Έλληνες του κόσμου, δεν γεννιούνται! Γίνονται!»
Το φροντιστήριο «Δαμιανού» διδάσκει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά! Οι επιτυχίες του φροντιστηρίου προέρχονται από ένα μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό της, τα τελευταία χρόνια, αλλά και με όλους τους
συνεργάτες της, που έχει επιλέξει για την ομάδα που πλαισιώνεται, με σκοπό την άριστη διδασκαλία!
Ποιο είναι αυτό; Μάς δίνει την απάντηση παρακάτω:
«Ένα μικρό παιδί, ένας έφηβος ή ακόμα κι ένας ενήλικας πρέπει να πιστέψει στις δυνατότητες του και να καταλάβει πως έχει τη δυνατότητα εξέλιξης του εαυτού του για γνώσεις, τις οποίες και στο μέλλον θα μπορέσει να τις απολαύσει! Να καταλάβει πως αυτούς τους καρπούς όπου οι γονείς επιλέγουν να επενδύσουν είναι ένα «εφόδιο εξέλιξης» για το εδώ και τώρα αλλά και στο μέλλον, καθώς κι ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης και ανακάλυψης!
Στο φροντιστήριο «Δαμιανού» δύο είναι τα μυστικά της επιτυχίας! Για να γίνει η εξέλιξη στη γνώση, το μυαλό των παιδιών πρέπει να πιστέψει στις ατομικές ικανότητες και δυνατότητες του και να αγαπήσει τη νέα ξένη γλώσσα την οποία επέλεξε. Γι’ αυτό η προσέγγιση του κάθε παιδιού είναι προσωποκεντρική!
Τα τμήματα είναι ολιγομελή για να μοιράζεται δίκαια ο χρόνος και η προσοχή σε κάθε παιδί. Ακόμα και με την συνθήκη της Covid-19 οργανώσαμε μια ξεκούραστη διαδικτυακή αίθουσα διδασκαλίας η οποία είναι διαθέσιμη και φέτος και θα αξιοποιηθεί ανάλογα για να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό από τη διδασκαλία των παιδιών!
Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, λοιπόν, οι Έλληνες του κόσμου, δεν γεννιούνται! Γίνονται!
Στο φροντιστήριο «Δαμιανού» μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ξένων γλωσσών Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά!
Καλέστε για ένα ραντεβού στο τηλέφωνο 2710.227747!
Το κέντρο ξένων γλωσσών «Δαμιανού» βρίσκεται στην διεύθυνση Δήμητρος 21, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Κάνε Like στην επίσημη σελίδα στο Facebook εδώ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...