Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Νομίζω όλες οι γυναίκες είτε το αποδέχονται είτε όχι, κάνουν κάποιες επεμβάσεις» (vd)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Νομίζω όλες οι γυναίκες είτε το αποδέχονται είτε όχι, κάνουν κάποιες επεμβάσεις» (vd)

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την Τρίπολη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος συμμετέχει στο Survivor!

Αρχικά ανέφερε: «Από μικρή είχα μια απάθεια στις αρνητικές κριτικές, δεν μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι προσβολή γιατί από τη στιγμή που εκτίθεσαι είναι όλα στο πρόγραμμα. Παλαιότερα είχα ακούσει κάποιες ανακρίβειες σχετικά με τον χωρισμό μου, σχετικά με τον πρώην άντρα μου, τα οποία ναι μεν με ενοχλούσαν γιατί άγγιζαν το προσωπικό επίπεδο, προτιμώ να μιλάνε για την δουλειά μου. Τη προσωπική μου ζωή επειδή την προστατεύω, προτιμώ να μην την σχολιάζουν»!

Και πρόσθεσε: «Το θεωρώ αστείο γιατί είμαστε στο 2022 και νομίζω όλες οι γυναίκες είτε το αποδέχονται είτε όχι, κάνουν κάποιες επεμβάσεις, αυτά που έχω κάνει εγώ όμως, είναι πολύ συγκεκριμένα».

Και τόνισε: «Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και θέλω να έχω, μου δίνει ωραία ενέργεια. Είναι ένα υπέροχο άνθρωπος, πολύ δοτικός και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι άντρας. Μου αρέσει που είναι σοβαρός και στο παιχνίδι κρατάει μια συγκεκριμένη στάση, μια σταθερότητα, δεν ξεκατινιάζεται. Είναι άνθρωπος που σου δίνει λύσεις για όλα τα προβλήματα, είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Τα λόγια του για εμένα, με συγκίνησαν. Έχω υπέροχα συναισθήματα για αυτόν, είναι πολύ έντονα. Έχω δεχτεί πολλές φορές πρόταση για να συμμετέχω στο Survivor, αλλά αφού δεν πήγα και φέτος που ήταν ο Στάθης, νομίζω δεν θα πάω ποτέ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...