Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μύκονος | Χρέωσαν 500 ευρώ τουρίστες για να δουν το ηλιοβασίλεμα

Μύκονος | Χρέωσαν 500 ευρώ τουρίστες για να δουν το ηλιοβασίλεμα

Μια νέα καταγγελία για την αισχροκέρδεια στη Μύκονο δημοσιεύει μόνιμος κάτοικους του νησιού που έφερε φίλους του από το Σαν Φρανσίσκο στο νησί.

Οι τουρίστες θέλησαν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα σε γνωστό μαγαζί, αλλά δεν φαντάζονταν πως ο λογαριασμός θα ξεκινούσε από… 500 ευρώ. Έτσι κι έφυγαν.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω περιστατικό έρχεται μετά τον θόρυβο που είχε προκαλέσει η υπόθεση με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα στη Μύκονο, με δύο Αμερικανίδες τουρίστριες, μια μητέρα με την κόρη της, να χρεώνονται 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

 
 
 

Το περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο κάτοικος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος, με ανάρτησή του στο Facebook: «Έχουν έρθει στη Μύκονο δύο ζευγάρια φίλοι μου από το San Francisco. που δεν είναι καθόλου φτωχοί ούτε και κορόϊδα. Χθες ήθελαν να πάνε κάπου να πιούν ένα ποτό και να δούνε το ηλιοβασίλεμα.

Κάθισαν σε ένα από τα μπαρ, λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα. Πήγε το γκαρσόν για την παραγγελία και τους είπε ότι είναι 500 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για το τραπέζι. Σηκώθηκαν και έφυγαν. Σήμερα ρώτησα κάποιον που γνωρίζει και μου είπε ότι δεν έχουν όλα τα μαγαζιά εκεί ελάχιστη κατανάλωση ποτού… Δηλαδή θέλουμε μόνο πολυ πλούσιους τουρίστες στη Μύκονο; Έχουμε ξεφύγει πολύ σε αυτό το νησί».

https://www.aftodioikisi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...