Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου (από την Αρκαδία): «Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με οδήγησε κοντά στον θάνατο»

Η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου (από την Αρκαδία): «Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με οδήγησε κοντά στον θάνατο»
Η Ελένη Κοκκίδου (με καταγωγή από τις Αραχαμίτες) παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έζησε και την οδήγησε κοντά στον θάνατο.


Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Αναθεώρησα τα πάντα στη ζωή μου. Αγγίζοντας τον θάνατο, γύρισε καπάκι όλη η οπτική μου για τη ζωή. Γέμισα χαρά, κατάλαβα ότι η ζωή είναι ένα δώρο και ότι εσύ είσαι 100% υπεύθυνος για αυτή. Αυτό που ήταν τρομακτικό για εμένα, ήταν το ότι έβαλα και τους γονείς μου σε αυτή την περιπέτεια. Δεν κοιμόμουν για χρόνια και το ανοσοποιητικό μου σύστημα έφτασε στο μηδέν», εξηγεί η ηθοποιός.
 
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, λόγω του ξενυχτιού, ο οργανισμός της έμοιαζε με αυτόν ενός 90χρονου. «Δεν υπήρχε ανοσοποιητικό από τα ξενύχτια. Ξενυχτούσα από υπερένταση και ψυχική δυσκοιλιότητα. Είπα "θα πολεμήσεις με νύχια και με δόντια". Για τους γονείς μου το έκανα, γιατί αυτός που φεύγει, δεν καταλαβαίνει. Αυτός που μένει είναι το θέμα. Η μητέρα μου εκ των υστέρων μου είπε ότι σκεφτόταν αν θα έρθει στην κηδεία ή όχι και αποφάσισε ότι δεν θα άντεχε και μάλλον δεν θα ερχόταν», δήλωσε.
 
Τέλος, ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσει κανείς μια τέτοια εμπειρία, ειδικότερα όταν χρειάζεται να μπει στην εντατική.

«Έζησα φοβερά πράγματα. Γι' αυτό λέω ότι ήμουν υπεύθυνη για ό,τι έγινε. Γιατί από την εξάντληση του εαυτού μου, το μικρόβιο άρχισε να τρέχει στον οργανισμό και γέμισαν οι πνεύμονες πύον κλπ κλπ. Έζησα σε ένα κενοτάφειο. Η εντατική είναι πολύ δύσκολο πράγμα, δεν φεύγει ποτέ από τη μνήμη σου», είπε κλείνοντας.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρυσή μου γυναίκα να είσαι πάντα καλά. Πόσο σε συμπαθώ! Γλυκιά, ταλαντούχα, λογικός, ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ άνθρωπος. Όχι σαν τους φελλούς, τις "πλαστικές", τους ατάλαντους και τους δήθεν που στριμώχτηκαν στο χώρο της υποκριτικής με μοναδικό σκοπό την προβολή και το τρελό χρήμα. Ελάχιστοι άξιοι μείνατε. Να είστε πάντα καλά.

































    ',

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...