Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξαναχτυπά: "Ο γάμος λέγεται έτσι γιατί επιτρέπει το γ..." (vd)
O Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, απασχολεί για ακόμη μια φορά τη δημόσια σφαίρα με τα περίεργα κηρύγματα του. Αυτή τη φορά ανέφερε πως ο ίδιος δεν θα κοινωνούσε κάποια κοπέλα που ζει με τον σύντροφό της, χωρίς να είναι παντρεμένη. Ο μητροπολίτης διερωτήθηκε γιατί υπάρχει ο γάμος και έδωσε ο ίδιος την απάντηση: "Λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γ@.. "
Δείτε το βίντεο με το «κήρυγμά» του
Tags:
Μητροπολίτης Μόρφου,Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Τρίπολης – Έναρξη εγγραφών στα ΚΔΑΠ για το έτος 2026-2027
- Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα δημιουργική δράση στο Πετροπούλειο Κληροδότημα – Ψηφιακό Μουσείο (εικόνες)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη κατεπείγουσα συνεδρίαση στις 27 Μαίου 2026
- Ερώτηση ΚΚΕ για "άμεση καταβολή των αποζημιώσεων που εκκρεμούν στους πληγέντες παραγωγούς της Πελοποννήσου"
- Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος | Αντίδραση πέντε μελών της Διοίκησης, συνυπογράφει ο Ψυχογυιός - "Η απόφαση Γεωργιάδη νοσεί και μάλιστα βαρύτατα"
4 σχόλια
-
Νά' ξερες πώς θά' θελα να σε...περιποιηθώ για τα όμορφα λόγια που είπες. Σε βλέπω και ξερογλείφομαι. Θείο θα με λες μετά. Ή Θεό. Ανάλογα πώς το βλέπεις
-
Α ρε γ@@@@ που θέλετε μερικοί. Όχι ότι σας λείπει βέβαια
-
Στο φαΐ και στο γ...... ο θεός δεν κάνει κρίση....
-
ωραία τα λέει ο Πατήρ, απλά και λαϊκά






