Ζάκυνθος | Έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο – Του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 €
Στη σύλληψη ενός 75χρονου άνδρας, που είχε δέσει με σύρμα έναν σκύλο στην εξάτμιση του αυτοκινήτου του στη Ζάκυνθο, προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο Πέμπτη (29/6) στον εισαγγελέα και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στη σύλληψη δράστη κακοποίησης ζώου συντροφιάς στη Ζάκυνθο. «Με άμεσες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές. Τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές» έγραψε.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Η Τρίπολη είναι ποτισμένη με τις αξίες της αυταπάρνησης και του ηρωισμού»
- 205 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς | Πτωχός: «Τίποτα σημαντικό δεν κατακτάται χωρίς πίστη, προσπάθεια και ανθρώπους που προχωρούν μαζί»
- Οι δηλώσεις των επισήμων για τα 205 χρόνια από την Απελευθέρωση της Τρίπολης (vd)
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τριπολιτσά | Τα φωτογραφικά "κλικ" της μεγάλης παρέλασης!
- Τασούλας από την Τρίπολη: «Ο Κολοκοτρώνης έβαλε τη σφραγίδα του – Η Άλωση ήταν καθοριστική για την πορεία του Αγώνα» (vd)
1 σχόλιο
-
Και τι έγινε που του επιβλήθηκε 30 χιλιάρικα πρόστιμο; Μήπως θα το πληρώσει; Ποιός απ' αυτά τα δίποδα κτήνη που κακοποιοούν ή δολοφονούν άμοιρα κι ανυπεράσπιστα ζώα έχει πληρώσει ποτέ για να συνετιστούν κι άλλοι; ΚΑΝΕΝΑΣ. Κάντε μας τη χάρη λοιπόν και την επόμενη φορά να παρουσιάσετε ως θέμα (που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ) όχι την κακοποίηση ζώων που όλοι ξέρουν ότι συμβαίνει και το βλέπουμε καθημερινά, αλλά τό ότι πλήρωσε ο αλήτης που υποπίπτει σε απάνθρωπη συμπεριφορά εναντίον ζώου






