Επιχείρησε το διαδικτυακά & με αξίες!
Η διαφήμιση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας!
Με την προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών μιας επιχείρησης, δίνεται η δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να ενημερωθεί και να επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του.
Σήμερα υπάρχουν πολλά μέσα προώθησης και προβολής αλλά και πολλές ερωτήσεις για τον επιχειρηματία, από το γιατί να επιλέξω να διαφημιστώ, το κόστος, έως ποιο μέσο να επιλέξει.
Την Παρασκευή, το Καλημέρα Αρκαδία και η Έλλη Αρτοπούλου, φιλοξενούνται στην εκπομπή της Πένυς Δεληγιάννη, για να επιχειρήσουν διαδικτυακά και όχι μόνο!
13:00-14:00 το μεσημέρι.
Σχετικά Άρθρα
- Ανακοίνωση για υποχρεώσεις κτηνοτρόφων σχετικά με την κατάθεση απογραφής του ζωικού πληθυσμού
- Ζημιές με βρισιές και απρεπείς ζωγραφιές στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Τρίπολης - "Κανένας σεβασμός, καταδικαστέες ενέργειες"
- Χριστουγεννιάτικο χωριό στις Ρίζες Τεγέας!
- Κατολισθήσεις στα Λαγκάδια | Επικαιροποίηθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για έργα 1.000.000 €
- Δικογραφία κατά δύο συνδικαλιστών του αγροτικού τομέα για το μπλόκο στην "Κορίνθου - Πατρών"






