Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (29/2/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (29/2/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε που βαδίζετε. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μη μπουν αργότερα εμπόδιο στο δρόμο σας. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε γιατί θα χάσετε το χρόνο σας.

ΛΕΩΝ: Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία. Αποφύγετε άτομα που δε σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν. Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποβάλλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που Δε σας προσφέρουν κάτι. Μην εξωτερικεύσετε θυμό ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.

ΙΧΘΥΣ: Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...