Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (11/3/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (11/3/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι. Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή. Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα.

ΛΕΩΝ: Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες. Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας. Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας για οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για ν βρείτε κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...