Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τέσσερα Όσκαρ για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου! – Κέρδισε η Έμα Στόουν το βραβείο Α’ ρόλου! (upd)

Τέσσερα Όσκαρ για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου! – Κέρδισε η Έμα Στόουν το βραβείο Α’ ρόλου! (upd)

Θρίαμβος για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things», η οποία κέρδισε τέσσερα βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου με την υπέροχη Έμα Στόουν.

Κατέκτησε ακόμα τρία βραβεία στις κατηγορίες Σκηνογραφίας,  Κομμώσεις-Μακιγιάζ και Σχεδιασμό Κοστουμιών!

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things ήταν υποψήφια σε 11 κατηγορίες μεταξύ των οποίων για την Καλύτερη Ταινία, το Οσκαρ Σκηνοθεσίας, τον Α’ Γυναικείο Ρόλο με την Εμμα Στόουν.

Το πρώτο της αγαλματίδιο κέρδισε και η ταινία του Λάνθιμου το Poor Things για τα καλύτερα χτενίσματα και μέικ απ, ενώ ακολούθησαν Όσκαρ και στις κατηγορίες σκηνογραφία και σχεδιασμός κοστουμιών.

 

Η Έμα Στόουν κέρδισε το Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Poor Things». Ήδη βραβευμένη για τον ρόλο της στην ταινία «La La Land», η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός αυτή τη φορά ενσάρκωσε μια αυτόχειρα την οποία επαναφέρει στη ζωή εκκεντρικός επιστήμονας εμφυτεύοντάς της εγκέφαλο αγέννητου εμβρύου και ξεκινά να ανακαλύπτει τη ζωή από την αρχή, χωρίς αιδώ ή προκαταλήψεις. Επικράτησε των Λίλι Γκλάντστοουν («Δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού»), Σάντρα Χούλερ («Ανατομία μιας πτώσης»), Κάρι Μάλιγκαν («Maestro») και Ανέτ Μπένινγκ («Nyad»).

pronews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...