Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της 13χρονη στο Ρέθυμνο

Έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της 13χρονη στο Ρέθυμνο



Ήταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν ένα 13χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, απευθυνόμενο στους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου για εξέταση, πληροφορήθηκε ότι βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη ενός ανήλικου κοριτσιού και μάλιστα τόσο μικρού δεν θα μπορούσε να μην κινητοποιήσει τους γιατρούς που άμεσα ενημέρωσαν με την σειρά τους την Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Τότε έμαθαν την εγκυμοσύνη του κοριτσιού και οι γονείς της ανήλικης, τους οποίους κάλεσε η Αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης καθώς υπάρχει ποινικό αδίκημα.

Οι γονείς ήταν εκείνοι που διενήργησαν την …προανάκριση και τότε έμαθαν ότι η 13χρονη κόρη τους συνευρίσκεται ερωτικά με τον 15χρονο γιο τους. Υπάρχει δηλαδή αιμομικτική σχέση.

Ο 15χρονος, κατά πληροφορίες, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αδερφή του ήταν μόλις 13 ετών και επομένως ήταν εύκολο για εκείνον να την χειραγωγήσει και να την φέρει στο σημείο που ήθελε υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Από την Ασφάλεια Ρεθύμνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος για γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών α’ βαθμού και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.



Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay

cretalive.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...