Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (15/5/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (15/5/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

ΛΕΩΝ: Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπέρ του δέον. Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Περάστε τη σημερινή μέρα με ένα καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με το σύντροφό σας για να χαλαρώσετε. Δε χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας.

ΙΧΘΥΣ: Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο τους την παρουσία σας στη δική τους ζωή. Προσέξτε λοιπόν τον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...