Γιώργος Αυτιάς: "Επειδή είχαμε συννεφιές τον Μάιο, η τιμή του ρεύματος αυξήθηκε κατά 70%"

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε ότι το μήνα Μάιο είχαμε πολύ κακοκαιρία είναι ο λόγος που ανεβαίνει η τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα.
«Είχαμε κακοκαιρία τον Μάιο, δηλαδή είχαμε συννεφιά – είχαμε συννεφιά το Μάιο πολύ και δεν είχαμε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) μέσα και τι έγινε; Έγινε μια κίνηση την οποία οι περισσότεροι αγνοούν. Αναγκαζόταν οι γυναίκες το βράδυ να βάλουν πληντύριο, να βάλουν το ένα να βάλουν το άλλο ενώ τώρα μπορούν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.»
Δείτε το βίντεο:
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στον Τυρό - Δύο δωρεάν προσκλήσεις από το "Καλημέρα Αρκαδία"!
- Έπεσες από τα σύννεφα;
- Μουσική συναυλία με το "Ξέφραγο αμπέλι" στον Τυρό!
- Κινητικότητα για τη δημιουργία νέου πόλου – Ο ρόλος της «ομάδας των 91», η διακήρυξη και η…. πίεση προς Καραμανλή – Σαμαρά (vd)
- Δύο μνημειακά δένδρα της Σίταινας Αρκαδίας στο Δίκτυο Αιωνόβιων Δέντρων Ελληνικής Επανάστασης
8 σχόλια
-
Οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης που δεν έχει ήλιο καθόλου τι γίνεται εκεί;
-
Η άνοδος της ασημαντότητας...
-
14:14 Γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι; Αλλά ο βοϊδολαός φοράει τα γιορτινά του στις εκλογές και ψηφίζει με χαρά και τρώει το αγγούρι κάθε φορά.
-
ΜΑΚΑΚΑΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ, ΓΕΛΟΙΟΣ.
-
Δεν φαίνεται μόνο είναι και βλακας.
-
Και αυτός ο άνθρωπος θα γίνει ευροβουλευτής. Να τον χαιρόμαστε
-
τι ψηφίζετε ρε ; ???
-
Ααααααα ρε παλιοτόμαρα,δε φταίτε εσείς...