Έκαψε καρδιές ο "Δημοσθένης" στη Φάρμα! (vd)
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης αναφέρει ... "Φωτιά έχει πάρει το τηλέφωνο από χθες το πρωί, την καλύτερη οικογένεια θα βρει ο κούκλος !!! Ευχαριστούμε πολύ Φάρμα ευχαριστούμε θείε Λεωνίδα...!!!"
Σχετικά Άρθρα
- Ανακοίνωση για υποχρεώσεις κτηνοτρόφων σχετικά με την κατάθεση απογραφής του ζωικού πληθυσμού
- Ζημιές με βρισιές και απρεπείς ζωγραφιές στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Τρίπολης - "Κανένας σεβασμός, καταδικαστέες ενέργειες"
- Χριστουγεννιάτικο χωριό στις Ρίζες Τεγέας!
- Κατολισθήσεις στα Λαγκάδια | Επικαιροποίηθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για έργα 1.000.000 €
- Δικογραφία κατά δύο συνδικαλιστών του αγροτικού τομέα για το μπλόκο στην "Κορίνθου - Πατρών"
5 σχόλια
-
Το λύκο τον κουρεύανε...
-
13:39 Απαράδεκτο και ανόητο σχόλιο.
-
Δεν χρειάζεται να συγκινηθείς κυριε Πέτρο
-
13:39 Εσύ συγκινείσαι αποκλειστικά με τα δικά σου "θέματα", με κάτι σαν αυτό αποκλείεται και το τι είναι βλακεία και τι όχι είναι στην κρίση κάθε νοήμονα, λογικού και ευαίσθητου ανθρώπου. Αν υιοθετηθούν κάποια αδέσποτα με αυτόν τον τρόπο δεν είναι για καλό; Εσύ αν δεν ενδιαφέρεσαι κοίτα κανένα άλλο άρθρο που αναφέρεται στο ποδόσφαιρο και άλλα άχυρα πιο ευκολοχώνευτα.
-
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ? ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΦΙΛΩΖΩΟΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ REALITY ΓΙΑ ΝΑ "ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ" ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ






