Το τηλεφώνημα Τσουκαλά σε Κωνσταντινόπουλο: "Ποτέ δεν εισηγήθηκα τη διαγραφή σου από το κόμμα''!
Με ένα τηλεφώνημα του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσουκαλά στον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο λύθηκε η «παρεξήγηση», όπως μεταδίδει το dnews.
Γράφει το δημοσίευμα ... Τι του είπε; Σε ελεύθερη μετάφραση της στήλης, τα εξής:
Ποτέ δεν τέθηκε θέμα διαγραφής του Οδ. Κωνσταντινόπουλου για τη δήλωσή του ότι εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη, ενώ ο Ν. Ανδρουλάκης είχε πει ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, και μάλιστα έγινε τηλεφωνική διάψευση σχετικών δημοσιευμάτων, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
΄Ετσι, ο Κ. Τσουκαλάς διαβεβαίωσε τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο ότι όχι απλώς το θέμα θεωρείται λήξαν αλλά δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα και βέβαια ότι ο ίδιος δεν εισηγήθηκε διαγραφή, αφού, άλλωστε, δεν συζητήθηκε καν ενδεχόμενη «τιμωρία» του βουλευτή.
Σχετικά Άρθρα
- Εθνική οδός "111" | Επιδεινώθηκε η καθίζηση, αποκομμένη η Δίβρη και τα χωριά της - Πρόσβαση μόνο από την πλευρά της Αρκαδίας και της Αχαΐας
- Ψυχοσάββατο στη Μονή Καλτεζών
- Η γέφυρα του Λουσίου σε κίνδυνο (vd)
- Ανοιχτός το Σαββατοκύριακο ο Πύργος Τσικαλιώτη στο Λεωνίδιο
- Την Κυριακή ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης
2 σχόλια
-
Οδυσσέα βάλε βύσμα μόνο έτσι θα λυθεί η παρεξήγηση!!!!!
Ένα τηλέφωνο και τσάμπα είναι η δουλειά!!! -
Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα και ασχολούμαστε με το παιδί που κλαίει...






