Menu
RSS
Κυριακή, 26/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πως θα φορτίσετε γρήγορα τις συσκευές σας;

Πως θα φορτίσετε γρήγορα τις συσκευές σας;

Φόρτιση από φόρτιση διαφέρει. Όταν η μπαταρία κοντεύει να τελειώσει και ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι περιορισμένος, τι κάνετε; Ιδού η λύση

Όλοι έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να φορτίσουμε την άδεια μπαταρία μιας απαραίτητης για εμάς συσκευής με τον χρόνο να μας πιέζει. Τι γίνεται στην περίπτωση που η μπαταρία του smartphone, φερ' ειπείν, είναι στα «κόκκινα» και εμείς σε λίγα λεπτά πρέπει να αφήσουμε το σπίτι ή το γραφείο (και δεν διαθέτουμε powerbank); Φόρτιση από φόρτιση διαφέρει, να ξέρετε. Ναι, σε όλες συνδέουμε τη συσκευή ή τοgadgetμας σε μια πηγή ενέργειας, όμως η αποτελεσματικότητά της και ο χρόνος που θα χρειαστεί μέχρι να φτάσει η μπαταρία σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο διαφέρουν.

Πάμε να δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να επιτύχετε την αποτελεσματικότερη φόρτιση.

Αφήστε ήσυχη τη συσκευή

Μπορεί να είναι στοιχειώδες και φως φανάρι, όμως ξέρετε πόσοι είναι εκείνοι που καθώς η συσκευή τους φορτίζει, αυτοί την .περιεργάζονται; Αν θέλετε, λοιπόν, αυτή να φορτίσει όσο το δυνατόν ταχύτερα, αφήστε την ήσυχη. Μην τη χρησιμοποιείτε έτσι ώστε αυτή μόνο να γεμίζει, χωρίς να καταναλώνει ενέργεια (τουλάχιστον όχι περισσότερη από ό,τι όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής). Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μάλιστα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το «airplaymode» (ώστε να αποσυνδεθείτε από κάθε δίκτυο) ή ακόμα και να ενεργοποιήσετε τελείως τη συσκευή σας.

Γιάννης Πετσέλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...