Συνάντηση Ελλήνων πρεσβευτών στην Ουάσινγκτον με… Ολυμπιακό αέρα! (εικόνες)

Ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης, αντιπρόεδρος των Ελλήνων Olympians και πρέσβης των Special Olympics, δέχτηκε θερμής υποδοχής στην Ουάσιγκτον από την κα Μέρι Ντέιβις CEO της Διεθνούς Επιτροπή των Special Olympics και τα υπόλοιπα μέλη της.
Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η συνάντηση του με τον Έλληνα πρέσβη μας στην Ουάσιγκτον κo Χρήστο Παναγόπουλο (με καταγωγή από την Μεσσηνία!) στα πλαίσια της προαγωγής του Ολυμπιακού κινήματος, της Ολυμπιακής εκεχειρίας αλλά και του έργου των Ελλήνων Olympians του χάρισε μία συμβολική μπλούζα της Διεθνούς επιτροπής των Special Olympics.
Στις φωτογραφίες μπορείτε να ξεχωρίσετε τόσο τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κο Χρήστο Παναγόπουλο, την κα Μέρυ Ντειβις , αλλά και την Νάντια Κομανέτσι στενή φίλη του Ιωάννη Μελισσανίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης κος Ιωάννης Μελισσανίδης, με επιτυχημένη διεθνή πορεία στον χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου , όπως ανέφερε αποκλειστικά στο www.kalimera-arkadia.gr και την Έλλη Αρτοπούλου θεωρεί ηθική του υποχρέωση την διεθνή προβολή της χώρα του με στόχο να συμβάλλει για άλλη μία φορά ως Έλληνας στις προσπάθειες της χώρας μας τόσο μέσα από τον αθλητισμό όσο και από το θέατρο.
Ένας Έλληνας ο Ιωάννης Μελισσανίδης που έμπρακτα τιμά την χώρα του για άλλη μία φορά ενισχύοντας τον ελληνισμό μέσα από την δύναμη της Ολυμπιακής ιδέας και της τέχνης.
https://www.kalimera-arkadia.gr/ta-panta-ola/item/48439-synantisi-ellinon-presvefton-stin-ouasingkton-me-olympiako-aera-eikones.html#sigProIdad59a222f9