Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η πανέμορφη ηθοποιός με τις Αρκαδικές ρίζες που εντυπωσιάζει στην Ελληνική Τηλεόραση!

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η πανέμορφη ηθοποιός με τις Αρκαδικές ρίζες που εντυπωσιάζει στην Ελληνική Τηλεόραση!
Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου» του Alpha, Ευαγγελία Συριοπούλου (με καταγωγή από τα Τρόπαια Γορτυνίας και την Μάνη)έχει κάθε λόγο να αισθάνεται τυχερή και ευτυχισμένη στη δουλειά και στην προσωπική της ζωή.
"Ο κόσμος είχε ανάγκη από μία καλή κωμική σειρά. Τα προηγούμενα χρόνια το κοινό είχε κουραστεί λίγο από τις δραματικές σειρές και μάλλον ήθελε κάτι άλλο. Ήθελε να δει κάτι που θα τον κάνει να χαλαρώσει και να γελάσει», εξηγεί στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.
«Η Ρενάτα θα έρθει πολύ κοντά με τον Αχιλλέα. Θα ζήσουν κάτι πολύ όμορφο και θα ξεχάσουν όλα τα παλιά. Θα δείτε κάτι πολύ συναισθηματικό, έναν ωραίο έρωτα. Η Ρενάτα επιλέγει τον Αχιλλέα και όχι τον Βλάση. Μέχρι τώρα δεν ήταν σίγουρη για το επόμενο βήμα, επειδή η σχέση της με τον Βλάση ήταν μακροχρόνια. Ήταν μπερδεμένη. Τώρα, όμως, ξεκαθάρισε και είναι σίγουρη για την επιλογή της», αναφέρει για την συνέχεια της σειράς. 


Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Μπερδεύτηκες κάποια στιγμή συναισθηματικά και να μην ήξερες τι να επιλέξεις;
Όχι, ποτέ. Είμαι ξεκάθαρη στη ζωή και στα θέλω μου. Η Ρενάτα τα έμπλεξε λίγο, αν και δεν έφταιγε εκείνη. Εγώ είμαι πολύ σταθερή στις επιλογές μου. Δεν φταίει εκείνη, φταίνε οι σεναριογράφοι.
Είναι θέμα τύχης μία κοπέλα να γίνει άμεσα πρωταγωνίστρια ή παίζει ρόλο και η δουλειά;
Δεν είναι κάτι εύκολο. Κοίτα, δεν πιστεύω τόσο πολύ στην τύχη. Τα ρίχνουμε όλα εκεί, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Πιστεύω ότι ο χώρος επιλέγει κάποιους ανθρώπους, είτε για τον επαγγελματισμό τους, είτε γιατί «είδε» ορισμένα καλά στοιχεία σε αυτούς, οπότε οι επιλογές που κάνουν έρχονται σιγά-σιγά. Το ένα φέρνει το άλλο. Εγώ το βλέπω μόνο επαγγελματικά: στο να γίνομαι καλύτερη συνεχώς.
Το γεγονός ότι είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα, ήταν θετικός παράγοντας στο να σου ανοιχτούν κάποιες πόρτες;
Σίγουρα η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση. Η εμφάνιση μπορεί να είναι το «εισιτήριο», αλλά δεν σου εξασφαλίζει -σε καμία περίπτωση- την παραμονή σου σε έναν χώρο. Η διάρκεια είναι άλλο πράγμα. Μετά τι γίνεται; Χρειάζεται ταλέντο και πολλή δουλειά. Και επαγγελματισμός!
Τώρα που ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά με τη μεγάλη επιτυχία που κάνεις, έχεις άγχος αν το επόμενό σου βήμα θα είναι εξίσου επιτυχημένο;
Το μόνο μου άγχος είναι να κάνω ωραίες δουλειές. Να επιλέγω και να συμμετέχω σε δουλειές που θα με αγγίζουν, που θα με γεμίζουν και θα αξίζουν. Βλέπεις τι γίνεται γύρω μας… Χρήματα δεν υπάρχουν, οι δουλειές λιγοστεύουν, αλλά ελπίζω πάντα για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Μπορούμε να έχουμε εναλλακτικές. Εσύ έχεις;
Έχω σπουδάσει παιδαγωγός.
Θα το ασκούσες σήμερα;
Μα, έχω δουλέψει ως παιδαγωγός. Δεν θα το έκανα πρώτη φορά. Κι αν χρειαστεί θα το ξανακάνω! Άλλωστε, όταν δεν κάνω τηλεόραση, κάνω θεατρικό παιχνίδι στα παιδιά. Ο αυθορμητισμός και η γαλήνια ψυχή των παιδιών με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Κι όταν έχω, έστω και λίγο χρόνο ελεύθερο, ασχολούμαι με τα παιδιά. Μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο, ταξιδεύω…


Τότε να σου ευχηθώ και με ένα δικό σου παιδί!
Ναι, θέλω να γίνω μητέρα! Το πότε θα έρθει, όμως, δεν μπορώ να το προκαθορίσω. Δεν είναι και στο χέρι μας. Μεγάλωσα σε μία ωραία και παραδοσιακή οικογένεια και θέλω να δημιουργήσω κάτι εξίσου καλό και όμορφο. Όπως σου είπα, αγαπώ τα παιδιά και θέλω να ασχολούμαι μαζί τους.
Αν ερχόταν, όμως, σήμερα ένα παιδί στη ζωή σου δεν θα ήταν τροχοπέδη στην ανοδική επαγγελματική σου πορεία;
Αυτό δεν το πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι θέμα ισορροπίας. Γιατί να σε πάει πίσω ένα παιδί; Το ισορροπείς και το φτιάχνεις. Πολύς κόσμος έχει την οικογένειά του και τη δουλειά του, δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το βλέπουμε αρνητικά ή ως «εμπόδιο». Τα παιδιά είναι χαρά και ευλογία.
Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, μου έλεγες ότι μεγάλωσες σε μια όμορφη και παραδοσιακή οικογένεια…
Ναι! Είμαστε τρεις αδελφές και οι δικοί μου μας έδωσαν όλη τους την αγάπη. Πάντα υπήρχε δέσιμο στο σπίτι, αγάπη και τρελό γέλιο. Οι δικοί μου δεν ήταν αυστηροί, αλλά δεν μας κακόμαθαν κιόλας. Είμαι ευλογημένη και σε αυτό το κομμάτι.
Έφεραν αντιρρήσεις στο να γίνεις ηθοποιός;
Αντιρρήσεις δεν είχαν, ήταν δίπλα μου. Είχαν ενστάσεις όμως. Επειδή δούλευα ήδη τότε, ένιωθαν την ανασφάλεια του νέου βήματος. Ουσιαστικά πήγαινα να κάνω μια νέα αρχή, ενώ ήδη είχα στρώσει κάτι. Παρόλα αυτά με βοήθησαν πολύ και με εμψύχωναν πολύ. Ήταν υποστηρικτικοί.
Πώς ήσουν ως παιδί; Ένα πολύ ήσυχο κοριτσάκι σε φαντάζομαι…
(γελάει) Αγοροκόριτσο. Κάπως ρομαντική, αλλά και ονειροπόλα.
Πώς συνδυάζονται αυτά;
Τα είχα όλα! Ήμουν πολύ άτακτη. Άλλες φορές, όμως, πιο ήσυχη. Ονειρευόμουν πράγματα και ήμουν ένα κοριτσάκι που τα έβλεπε όλα όμορφα και πίστευε ότι θα γίνει πριγκίπισσα όταν μεγαλώσει. Έρχεται, όμως, η στιγμή που όλα αυτά κατεδαφίζονται και μπαίνεις στο δύσκολο κομμάτι της ζωής. Ωριμάζεις.


Ήσουν κοινωνική; Ή θα πέσω πάλι έξω αν σου πω πως σε φαντάζομαι μοναχική;
Ήμουν και παραμένω ανοιχτός άνθρωπος, εξωστρεφής. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι φίλοι μου. Κάθε άλλο! Βάζω πολύ επιλεκτικά ανθρώπους στη ζωή μου κι ίσως γι’ αυτό έχω δημιουργήσει φιλίες χρόνων. Από το σχολείο κιόλας.
Στο σχολείο ήσουν ντροπαλή με τα αγόρια;
Καθόλου! Ήμουν πολύ καλή φίλη με τα αγόρια του σχολείου. Σου είπα, άλλωστε, ότι ήμουν αγοροκόριτσο. Παίζαμε μαζί μπάσκετ, κάναμε διάφορα αθλήματα και χαβαλέ μαζί. Και σήμερα έχω άντρες φίλους!
Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει ξεκάθαρη φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, χωρίς να υφέρπει το ερωτικό στοιχείο;
Όχι, πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ξεκάθαρη φιλία. Το να είσαι φίλος με τον άλλον και να γίνετε ζευγάρι στην πορεία, αυτό είναι κάτι που μπορεί να τύχει. Αν τύχει. Αλλά ναι, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν άνδρα. Δεν είναι ανέφικτο.
Η δημοσιότητα επηρέασε την προσωπική σου ζωή;
Όχι, καθόλου. Βρίσκομαι, άλλωστε, σε μια μακροχρόνια σχέση. Ο σύντροφός μου με ξέρει πάρα πολύ καλά και δεν έχει επηρεαστεί από τίποτα. Να σου πω και την αλήθεια, δεν έχω αισθανθεί να συμβαίνει κάτι τρελό γύρω από το όνομά μου, σε σχέση με τη δημοσιότητα. Δεν περπατάω έξω και να γίνεται χαλασμός. Όσοι τύχει και με αναγνωρίσουν με αντιμετωπίζουν με σεβασμό – και το χαίρομαι απίστευτα. Ο σύντροφός μου καταλαβαίνει αυτά τα γύρω-γύρω, τα επί μέρους που έχει ο χώρος μας. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει, με καταλαβαίνει.
Πώς αντιμετωπίζεις τη ρουτίνα μέσα σε μία μακροχρόνια σχέση;
Μια σχέση την κρατά η ανιδιοτελής αγάπη. Έπειτα ο σεβασμός και η κατανόηση. Αυτά είναι πολύ σημαντικά. Ακόμα και η ρουτίνα έτσι ξεπερνιέται. Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο. Απλά όταν βρεις τον άνθρωπό σου, όλα αυτά τα ξεπερνάς. Κι όταν ο άλλος είναι το άλλο σου μισό, αυτά δεν περνάνε απ’ το μυαλό σου. Μπορεί να υπάρχουν διενέξεις, εντάσεις, αλλά αυτά είναι της στιγμής. Έρχονται και φεύγουν.
Υποχωρείς σε έναν τσακωμό;
Επάνω στο διάλογο, ναι. Αν δω ότι φταίω, ζητάω και συγνώμη. Δεν έχω εγωισμό. Καταλαβαίνω το λάθος μου.


Οι ερωτικές σκηνές που κάνει ένας ηθοποιός, δεν είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης με τον σύντροφό του;
Αν ξέρατε πως τις γυρίζουμε, δεν θα με ρωτούσες. Έχουμε είκοσι ανθρώπους γύρω μας, έναν σκηνοθέτη που μας δίνει οδηγίες, ένα συνεργείο και δεν υπάρχει αμηχανία ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας.
Προσέχεις το σώμα και τη διατροφή σου;
Σε αυτή τη φάση που είμαι, δεν προσέχω καθόλου. Δεν κάνω τίποτα. Ίσως λίγο να κάνω διατροφή πού και πού. Αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να κόβω το φαγητό απ’ έξω. Μαγειρεύω στο σπίτι και τρώω υγιεινά. Κάποτε έκανα βόλεϊ, στίβο, χορό. Τώρα πια άντε να πάω βόλτα με τον σκύλο μου για καμιά ώρα. Τίποτε άλλο.
Φοβάσαι το γήρας;
Ίσα-ίσα το αγαπώ. Αγαπάω τις ρυτίδες και τον άνθρωπο όσο μεγαλώνει. Θέλω να είμαι τυχερή και να γεράσω. Το βρίσκω πολύ γοητευτικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...