Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η κούκλα Γορτύνια πρωταγωνίστρια σε ρόλο μοντέλου (εικόνες)

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η κούκλα Γορτύνια πρωταγωνίστρια σε ρόλο μοντέλου (εικόνες)
Η Ευαγγελία Συριοπούλου (με καταγωγή από τα Τρόπαια Γορτυνίας και την Μάνη) κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από την σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” αλλά και τη νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη “Οι τέλειοι ξένοι”. Η άνεσή της με τον φακό φαίνεται και από την πρόσφατη φωτογράφιση της για το περιοδικό Celebrity. 

Η όμορφη πρωταγωνίστρια ποζάρει σε ρόλο μοντέλου και μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια και το μέλλον της.



Η συμμετοχή της στην ταινία είναι η πρώτη της κινηματογραφική δουλειά και είναι κάτι που την χαροποιεί ιδιαίτερα. “Βρέθηκα δίπλα σε εξαιρετικούς ηθοποιούς και δουλέψαμε πολύ σκληρά, ώστε αν βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα”, δηλώνει.

“Νιώθω καλά που σε αυτές τις εποχές έχω δουλειά και βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους εκτιμώ και θαυμάζω”, δηλώνει η Ευαγγελία. “Παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο. Η αγάπη μου για την υποκριτική με κάνει να δουλεύω σκληρά, να ξοδεύω πολλές ώρες στο διάβασμα προκειμένου να γίνομαι καλύτερη”, συμπληρώνει.



Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ζει χωρίς όνειρα. Αντλώ από αυτά δύναμη και αισιοδοξία για να προχωρήσω και να μην το βάζω κάτω στις δυσκολίες. Πάντως, όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσω κάποια εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι διανύω μια περίοδο που είμαι τόσο πολύ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν ξέρω, ίσως στο μέλλον να υπάρξει κάτι πολύ ενδιαφέρον που να με συγκινήσει”, δηλώνει.




Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί.
tlife.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...