Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Θαύμα» στο Ιράν | Μωράκι ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια τρεις μέρες μετά τον σεισμό!

«Θαύμα» στο Ιράν | Μωράκι ανασύρθηκε ζωντανό από τα ερείπια τρεις μέρες μετά τον σεισμό!
Ένα μωράκι απεγκλωβίστηκε ζωντανό από τα ερείπια του καταστροφικού σεισμού στο Ιραν, τρεις ολόκληρες μέρες αφότου τα 7,5 Ρίχτερ κοντά στα σύνορα με το Ιράκ σκόρπισαν τον θάνατο στη χώρα αναφέρει το protothema.gr.

Σύμφωνα με την Independent, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, το βρέφος βρέθηκε στα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Σαρπόλ-ε-Ζαχάμπ εχθές, Τετάρτη.

Η εικόνα του μωρού, που έχει δεμένο το κεφαλάκι του αλλά κατά τ' άλλα δείχνει χαμογελαστό και υγιές, κάνει από εχθές τον γύρο των ιρανικών social media, ενώ η σωτηρία του χαρακτηρίζεται «θαύμα» από τα ιρανικά μέσα. 
Η πυροσβεστική και ο στρατός της χώρας συνεχίζουν να αναζητούν επιζώντες και σήμερα, Πέμπτη, τέσσερις μέρες μετά τον φονικό Εγκέλαδο. Ωστόσο, οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων μειώνονται με κάθε ώρα που περνά και ολοένα και λιγότερα άτομα ανασύρονται ζωντανά από τα ερείπια.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία, ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε το Ιράν και το Ιράκ την Κυριακή σκότωσε πάνω απο 530 ανθρώπους.

Εκατοντάδες τραυματίες νοσηλεύονται ακόμα στα νοσοκομεία της χώρας, αρκετοί σε σοβαρή κατάσταση, και 70.000 άτομα έχουν χάσει τα σπίτια τους, αντιμετωπίζοντας το κρύο του χειμώνα χωρίς καμία στέγη.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον ο Αλλάχ προστατευσε το παιδάκι και είναι καλά στην υγεία του, ας παίρνει παραδείγματα και ο δικός μας Θεός που μας έχει αφήσει στη μοίρα μας με όλους αυτούς που μας διοικούν :(

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...