Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκύλος χτυπήθηκε άγρια με τσεκούρι στη Λακωνία (Προσοχή, σκληρές εικόνες)

Σκύλος χτυπήθηκε άγρια με τσεκούρι στη Λακωνία (Προσοχή, σκληρές εικόνες)

Τα πρώτα του βήματα έκανε σήμερα το απόγευμα ο Τζόνυ ο αδέσποτος σκύλος τον οποίο χθες κάποιος κοπάνησε με τσεκούρι στο κεφάλι στην Πλύτρα Λακωνίας τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά. Ο Πολιτιστικός - Φιλοζωικός Σύλλογος Μονεμβασιάς, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η πρόεδρος του Χρυσούλα Παράσχου έχει επικηρύξει τον δράστη με το ποσό των 1.250 ευρώ.

Ο σκύλος χθες μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Γιώργου Χριστάκου, ακολουθεί αγωγή, τρώει και πίνει νερό και κατάφερε πριν από μερικές ώρες να σταθεί όρθιος, ένα σημάδι ότι τα τραύματα δεν του προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη.

Η κα Παράσχου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι εκείνος που προσφέρει τα χρήματα για την «επικήρυξη» θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και τα έξοδα του κόστους της νοσηλείας του κάλυψε εξ ολοκλήρου η Κατερίνα Γιαννιού.

Ο Τζόνυ θυμίζουμε βρέθηκε χθες το πρωί από μια γυναίκα η οποία τον φρόντιζε σε μια λίμνη αίματος. 

Ο Τζόνυ για κάποιον είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητος σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Βλαχάκη συντοπίτες του είχαν ενοχληθεί όταν από το ζώο πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ο ίδιος μαζί με την γυναίκα που τον φρόντιζαν την συρμάτινη θηλιά με την οποία κάποιος τον βασάνιζε.Αυτό που συνέβη χθες είναι ένα ακόμα συγκλονιστικό έγκλημα, μια πράξη εξαιρετική βαρβαρότητας που εκθέτει φυσικά και το χωριό σ’ ένα μικρό τόπο τίποτα δεν μένει κρυφό και συνήθως όλοι γνωρίζουν τα πάντα…

Ο Τζόνυ πιθανότατα θα τα καταφέρει και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες το ζήτημα είναι ως πότε οι κάτοικοι της Πλύτρας θα αποδέχονται και θα καλύπτουν αυτούς που διαπράττουν τέτοια φρικτά εγκλήματα.

Πηγή - zoosos.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...