Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Σήμερα είναι η μέρα μου»: 1.000.000 προβολές στο YouTube για τον Μάκη Δημάκη!

«Σήμερα είναι η μέρα μου»: 1.000.000 προβολές στο YouTube για τον Μάκη Δημάκη!

Το όνομα του Μάκη Δημάκη είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τους όρους διασκέδαση και επιτυχία. Στην ίσως πιο ανταγωνιστική χρονιά των τελευταίων ετών στη νυχτερινή Αθήνα, ο «Βοτανικός» και ο Μάκης Δημάκης φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα πιο πετυχημένα μουσικά σχήματα σε προσέλευση κόσμου για τη χειμερινή σεζόν 2017-18.

Η συνεργασία του Μάκη Δημάκη με την δισκογραφική εταιρεία Sonar Music έφερε και το πρώτο οπτικοποιημένο single του τραγουδιστή, με τίτλο «Σήμερα είναι η μέρα μου», το οποίο έγινε ήδη viral και παίζει σε όλα τα κλαμπ! Ενδεικτικό είναι πως ξεπέρασε το 1.000.000 προβολές σε χρόνο-ρεκόρ -20 μέρες- στο YouTube.

Πρόκειται για ένα τραγούδι-«ύμνο» για τους... χωρισμένους, με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα. Την παραγωγή ανέλαβαν οι δύο κορυφαίοι deejays «Harpa» Xάρης Βασιλάγκος και Πάρις Σκορδάκης.


protothema.gr

1 σχόλιο

  • Γ. Παπαγεωργίου
    Γ. Παπαγεωργίου Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    1.000.000 προβολές? Μας δουλεύουν!!! εγώ πάτησα μόλις 15 φορές έτσι για να δω αν μετράνε και όντως προστέθηκαν. Άρα οποιοσδήποτε μπορεί να πατήσει και να ξεπεράσει τις 200 φορές σε μια μερα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...