Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αχαΐα | Βρήκαν σκύλο ζωντανό με λιωμένα πόδια κλεισμένο σε τσουβάλι ... (vd)

Αχαΐα | Βρήκαν σκύλο ζωντανό με λιωμένα πόδια κλεισμένο σε τσουβάλι ... (vd)

Στο κτηνιατρείο της Ελένης Μπουρδάκου στην Πάτρα μεταφέρθηκε ο σκύλος, που βρέθηκε ζωντανός κλεισμένος σε τσουβάλι πεταμένος σε χωράφια στην περιοχή ανάμεσα στα Λουσικά και στην Αλλισό (Δήμος Δυτικής Αχαΐας). Τα κλάματα του ζώου, που έχει λιωμένα τα πίσω του πόδια, άκουσαν εργαζόμενοι οι οποίοι βρήκαν το τσουβάλι το οποίο ήταν σφιχτά δεμένο με με μπλε πλαστικό σχοινί.

Για το ζώο ενημερώθηκε η Ιωάννα Γιαννακοπούλου, μέλος του συλλόγου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτρας» και όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr το τσουβάλι είναι από ζωοτροφή για πρόβατα - γι' αυτό και υποθέτει ο δράστης είναι πιθανότατα κτηνοτρόφος - και η μπλε κορδέλα που χρησιμοποίησε για να το κλείσει είναι ίδια με εκείνη, που είχε χρησιμοποιηθεί πριν από μερικές ημέρες για τον απαγχονισμό, ενός άλλου σκύλου ο οποίος βρέθηκε στην ίδια περιοχή κρεμασμένος σε ελιά. Σύμφωνα με την κα Γιαννακοπούλου το ένα ζώο του σκύλου θα ακρωτηριαστεί καθώς είναι αδύνατο να σωθεί, ενώ η κτηνίατρος παλεύει να σώσει το δεύτερο πίσω άκρο του ζώου.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν τι άνθρωπος είναι ο δράστης, που για την ώρα είναι άγνωστος.

https://www.zoosos.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...