Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δολοφονήθηκε το τρίτο παιδί της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Δολοφονήθηκε το τρίτο παιδί της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Όχι δεν πρόκεται περι λάθους. Μόλις πέρυσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Globe, αποκαλύφθηκε ότι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και συγκεκριμένα η πριγκίπισσα Νταϊάννα με τον πρίγκιπα Κάρολο έχουν και τρίτο παιδί μαζί πέρα από τον πρίγκηπα William και τον πρίγκιπα Harry, την λεγόμενη

"Sarah".

Σύμφωνα πάντα με το τότε δημοσίευμα, πριν ο Κάρολος αρραβωνιαστεί με την Diana, της έγιναν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να κάνει παιδιά. Τότε καταψύχθηκαν αρκετά ωάρια της Diana και σπέρμα του Καρόλου, ωστόσο μετά την εγκυμοσύνης της στον William, καταστράφηκαν. Όλα εκτός από ένα…

Το οποίο ένας εκ των γιατρών εμφύτευσε στην σύζυγο του, η οποία έγινε παρένθετη μητέρα του βασιλικού παιδιού!

Μάλιστα λέγεται ότι το 2013 το ζεύγος Kate Middleton και πρίγκιπας William επισκέφτηκαν την Sarah γιατί εκείνη είχε επισκεφτεί την Kate πρώτη στο μαιευτήριο!

Τα σημερινά νέα που και πάλι προέρχονται από την Globe, άρα μπορεί να τα πεις και τραβηγμένα, είναι ότι το τρίτο παιδί δολοφονήθηκε και μάλιστα έμπιστοι πληροφοριοδότες της εφημερίδας αποκαλύπτουν ότι η Sarah, η οποία χρησιμοποίησε το επώνυμο Windsor, πέθανε στις 15 Μάη, ενώ επισκεπτόταν το νησί της Κρήτης. Ο λόγος, όμως που είχε κανονίσει αυτή την επίσκεψη στο νησί είναι αυτός που δημιουργεί στην εφημερίδα υποψίες ότι ο πρίγκηπας Κάρολος ήταν αυτός που διέταξε το θάνατό της! 

Για του λόγου το αληθές η Sarah λέγεται ότι είχε ραντεβού με ένα βοηθό της βασιλικής οικογένειας μέσα από τα ανακτορα του Μπάκιγχαμ, ο οποίος είχε αποδείξεις ότι ο πρίγκηπας Κάρολος κρύβεται πίσω από το θάνατο της μητέρας της και πολυαγαπημένης πριγκίπισσας Νταιάνα! 

princess diana secret daughter

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...