Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ψεύτικη "είδηση" ότι το facebook θα αρχίσει να σας χρεώνει για τη χρήση του!

Ψεύτικη "είδηση" ότι το facebook θα αρχίσει να σας χρεώνει για τη χρήση του!

Χιλιάδες χρήστες προωθούν στις επαφές τους το παρακάτω ψευδές μήνυμα, πιστεύοντας πως το facebook θα χρεώνει για τη χρήση του και ότι με την κοινοποίηση του μηνύματος σε 10 άτομα από τις επαφές τους, θα συνεχίσει να είναι δωρεάν για όσους το κάνουν. Όμως δεν ισχύει το παραμικρό από αυτά, είναι ακόμη μία φάρσα.

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή του άρθρου, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Το μήνυμα που χιλιάδες χρήστες αυτές τις μέρες στέλνουν σε φίλους από τις επαφές τους, είναι μια νέα μορφή ενός hoax που κυκλοφορεί πολλά χρόνια.

H διάδοση παρόμοιων ψευδών μηνυμάτων, που ισχυρίζονται ότι θα υπάρξει χρέωση για τη χρήση του facebook, είναι τόσο πολύ διαδεδομένη που η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναγκάστηκε να το ξεκαθαρίσει πριν αρκετά χρόνια. Το facebook θα είναι https://www.facebook.com/help/186556401394793?helpref=uf_permalink'); return false;" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(77, 178, 236); text-decoration: none;">πάντα δωρεάν για τους χρήστες του. Τα χρήματα που βγάζουν από τις διαφημίσεις, τους είναι αρκετά.

Είναι σίγουρο ότι παρόμοιες φάρσες θα εμφανιστούν στο μέλλον και οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οποιοδήποτε μήνυμα αναφέρει χρέωση για τη χρήση του facebook, είναι ψευδές.

http://ellinikahoaxes.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...