Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο Suzuki Swift! Ήρθε για να σας συναρπάσει!!!

Νέο Suzuki Swift! Ήρθε για να σας συναρπάσει!!!

Ήρθε για να σας συναρπάσει! Επιβλητικό, με σχεδίαση που δίνει την αίσθηση της κίνησης ακόμη και σταματημένο. Σας προκαλεί να το ακολουθήσετε!

Εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε στροφές που επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική ακρίβεια χειρισμών κατά τους ελιγμούς. Το SWIFT επανασχεδιάστηκε με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια των κινητήριων συνόλων και στην πλατφόρμα, προκειμένου ο οδηγός να γίνεται ένα αρμονικό σύνολο με το αυτοκίνητο και να έχει τον πλήρη έλεγχό του.

Το νέο SWIFT διατίθεται σε 3 εκδόσεις, GL, GL+, GLX,  βενζινοκινητήρες με 2 δυνατότητες 1.2 και 1.0, που διατίθεται και σε HYBRID, είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο για να καλύψει τις ανάγκες σας αλλά και τις αισθητικές σας κατευθύνσεις.

Διατίθενται 11 διαφορετικά χρώματα για να

επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ενώ παράλληλα μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης του αυτοκινήτου σας.

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις της ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΕ., στο 2ο Χλμ Τρίπολης- Άργους, ή κλέιστε το ραντεβού σας στο 2710-242858 και στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να ζήσετε μια εμπειρία test drive και να λάβετε μια μοναδική προσφορά για εσάς!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...