Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικογενειακό επίδομα: Β & Γ’ δόση μαζί και για τις εν διαστάσει μητέρες

Οικογενειακό επίδομα: Β & Γ’ δόση μαζί και για τις εν διαστάσει μητέρες
Με αφορμή τη επιστολή του Singleparent.gr στον ΟΠΕΚΑ και την απάντηση του φορέα, σχετικά με τη συναίνεση που απαιτείται από τον πρώην σύζυγο, εκφράσαμε το φόβο μας ότι οι εν διαστάσει μητέρες δεν θα προλάβουν τη προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 20/06 ώστε να λάβουν εγκαίρως τη Β’ δόση. Για τον λόγο αυτό αιτηθήκαμε τη παράταση της υποβολής αιτήσεων και σήμερα το πρωί επικοινώνησε προσωπικά μαζί μου, στο κινητό μου τηλέφωνο ο κύριος Μαγκαφώσης, υπεύθυνος της διοίκησης του ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να μας ενημερώσει επισήμως για τα εξής:
α) όσοι αιτηθούν μέχρι τις 20/06 θα λάβουν τη Β’ δόση μεταξύ 25-27/06/18. β) όσοι αιτηθούν μέχρι τις 20/07 θα λάβουν τη Β’ και μαζί και τη Γ’ δόση μεταξύ 25-27/07/18. Με αυτή τη νέα απόφαση, η υποβολή της Β’ δόσης δεν θα πάει για Σεπτέμβρη και έτσι δεν θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση ως ίσχυε για τις εν διαστάσει μητέρες που δεν έχουν την ηλεκτρονική συναίνεση του πρώην συζύγου και δεν προλαβαίνουν τη προθεσμία λόγω αδυναμίας του συστήματος.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΠΕΚΑ, τον κύριο Μαγκαφώση, τον κύριο Αναστασίου και όλο το προσωπικό για την άμεση ενημέρωση και ρύθμιση προκειμένου να διευκολυνθούν οι μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και όλοι οι γονείς. Είναι μια νίκη του Singleparent.gr αλλά και όλων των αναγνωστών του, που αποδεικνύουν πως πολλές φωνές μαζί, μπορούν να φέρουν την καλύτερη αλλαγή.


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...