Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα υπηρεσία της Google μάς υπενθυμίζει γραπτά και φωνητικά όλες μας τις υποχρεώσεις!

Νέα υπηρεσία της Google μάς υπενθυμίζει γραπτά και φωνητικά όλες μας τις υποχρεώσεις!

Μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Keep λανσάρει η Google, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να δέχονται υπενθυμίσεις για όλες τους τις υποχρεώσεις με γραπτές λίστες και φωνητικά μηνύματα, σύμφωνα με το BBC.

Με τον τρόπο αυτό, η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να βάλουν σε... τάξη προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Ήδη, στην αγορά κυκλοφορεί αντίστοιχη υπηρεσία με την ονομασία Evernote. Ειδικοί στο χώρο της τεχνολογίας ισχυρίζονται, ότι η ψηφιακή αγορά υπηρεσιών «υπενθυμίσεων» είναι αγορά αναπτυσσόμενη λόγω των διαρκών αυξανόμενων υποχρεώσεων των ανθρώπων στις μέρες μας.

Η υπηρεσία Evernote καταγράφει σημαντική άνθιση, καθώς ήδη μετράει 15 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

«Κάθε ημέρα όλοι μας βλέπουμε, ακούμε και σκεφτόμαστε πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε. Συνήθως αρπάζουμε ένα κομμάτι χαρτί και γράφουμε σημειώσεις. Αφήνουμε το σημείωμα στο τραπέζι» αναφέρει η Κάθριν Κουάν, εργαζόμενη στον τομέα λογισμικού της Google.

«Με το Keep, μπορούμε γρήγορα να συμμαζέψουμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις υποχρεώσεις μας και να τις προσθέσουμε σε λίστες με σειρά προτεραιότητας» προσθέτει η ίδια.

Τα δεδομένα της νέας υπηρεσίας θα αποθηκεύονται στο Google Drive. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποθηκεύουν φωνητικά μηνύματα. Παράλληλα, μέσω της μηχανής αναζήτησης στην υπηρεσία, οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Αυτή τη στιγμή, το Keep είναι διαθέσιμο διαδικτυακά ή μέσω εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές - ταμπλέτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...