Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

SOS ... λάθος χρώμα στα μαλλιά!

SOS  ... λάθος χρώμα στα μαλλιά!

Και τώρα;

Έβαψες τα μαλλιά σου αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμενες; Μην πανικοβληθείς, σου έχω λύση και είναι και φυσική.

Έχει συμβεί σε όλες μας έστω και μια φορά, να βάψουμε τα μαλλιά μας και να βγουν είτε πιο σκούρα είτε πιο ανοιχτά. Μου συνέβη κι εμένα αρκετές πάνω από δυο φορές ως τώρα και μάλιστα η μια ήταν και μετά από επίσκεψη σε κομμωτήριο. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να τα ξανά βάψω σε άλλο χρώμα. Μην το κάνεις, μπορεί να το σκεφτείς αλλά μην το κάνεις πράξη κυρίως αν σκέφτεσαι να το κάνεις μόνη σου, γιατί θα αποκτήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι τώρα.

Το πρώτο που έχω να σου πω είναι να κάνεις υπομονή. Το απλό λούσιμο ξεθωριάζει το χρώμα και αποτελεί μια λύση. Δεν είναι όμως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος γιατί θα χρειαστούν πολλά λουσίματα για να έρθει το χρώμα εκεί που επιθυμείς.

Αν λοιπόν δεν είσαι υπομονετικός άνθρωπος χρησιμοποίησε σόδα.

Η δεύτερη λοιπόν λύση είναι να πάρεις ένα δυνατό σαμπουάν, από αυτά που γράφουν πάνω deep cleaning. Προτιμήστε ένα σαμπουάν κατά της πυρίτιδας, το σαμπουάν αυτό είναι πιο δυνατό και βοηθάει στην αφαίρεση του χρώματος από τα μαλλιά σας. Κάντε μια σαπουνάδα τα μαλλιά σας με αυτό.

Στην συνέχεια ρίξτε μια ποσότητα από το σαμπουάν σε ένα μπολ και προσθέστε σε αυτό μια κουτάλια σόδα. Ανακατέψετε και περάστε τα μαλλιά σας με αυτό το μείγμα. Κάντε με αυτό μασάζ στα βαμμένα σας μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 5-10 λεπτά.

Ξεπλυντε και εφαρμόστε μια μαλακτική μάσκα μαλλιών. Αφήστε την να σταθεί για 15 λεπτά πριν την ξεπλύνετε για να αποφύγετε την αφυδάτωση στα μαλλιά σας.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα πολύ καλό φυσικό συστατικό για την φροντίδα των μαλλιών. Εχει την δυνατότητα να απομακρύνει την βρωμιά, τη λιπαρότητα και τα προϊόντα styling. Θα ανακαλύψετε ότι έχει και την δυνατότητα να ξεπλένει και την βαφή μαλλιών.

Αποτελεί λοιπόν μια γρήγορη, οικονομική και φυσική λυση για να φέρετε το χρώμα των μαλλιών σας εκεί που θέλετε. Το έχω δοκιμάσει κι εγώ, αλλιώς δεν θα το πρότεινα!

Για το sugarmama

Μάρη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...