Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραζιλιάνα πολιτικός πήγε στη Βουλή με ... αποκαλυπτικό ντεκολτέ!

Βραζιλιάνα πολιτικός πήγε στη Βουλή με ... αποκαλυπτικό ντεκολτέ!

Η Ανα Πάουλα ντα Σίλβα εξελέγη πρόσφατα στην Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στην Βραζιλία και την πρώτη της ημέρα στο νέο της πόστο, είπε να μείνει σε όλους αξέχαστη.

Η Παουλίνα, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, εμφανίστηκε με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ και στενό κατακόκκινο outfit το οποίο αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Η εμφάνιση της πολιτικού στην ορκωμοσία της Νομοθετικής Συνέλευσης προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ορισμένες αναρτήσεις έκαναν λόγο για άνοδο της θερμοκρασίας στην αίθουσα, ενώ σχολίαζαν την σέξι εμφάνιση της Παουλίνα. Ωστόσο, υπήρξαν και ακραία σχόλια και σεξιστικές αναρτήσεις. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες την αποκάλεσαν «πόρνη».

Η Ανα Πάουλα ντα Σίλβα επέλεξε ένα κατακόκκινο σύνολο για την τελετή ορκωμοσίας

Το αβυσσαλέο της ντεκολτέ δεν πέρασε απαρατήρητο

Η ντα Σίλβα, αφήνοντας μερικές ημέρες να περάσουν και να καταλαγιάσει ο θόρυβος, πέρασε στην αντεπίθεση, δείχνοντας πως δεν αφήνει τέτοιες προσβλητικές κινήσεις αναπάντητες.

«Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης», είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε, στέλνοντας σαφές μήνυμα: «Οι γυναίκες είναι πια κομμάτι της πολιτικής σκηνής και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να συζητήσουμε με τους συναδέλφους μου».

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το outfit της

Πηγή | iefimerida.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...