Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις προνοιακές δομές της χώρας

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις προνοιακές δομές της χώρας

Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί η προκήρυξη για την πλήρωση των οργανικών θέσεων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας ώστε να προχωρήσουν οι 317 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις προνοιακές δομές της χώρας, όπως ενημέρωσε την Ολομέλεια η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Παράλληλα, η κ. Μιχαηλίδου ανακοίνωσε ότι ταυτοχρόνως θα καλυφθούν και οι ανάγκες των οργανισμών πρόνοιας σε έκτακτο προσωπικό.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώς Φωτίου, η οποία κατηγόρησε τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ότι πάγωσε τις προσλήψεις στους προνοιακούς οργανισμούς που είχαν προβλεφθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μιχαηλίδου αντιγύρισε στην προκάτοχό της ότι το μόνο που παρέλαβε ήταν κενές θέσεις, υποσχέσεις και μία «κατάσταση ομηρίας».

Όπως τόνισε, ενώ αυτές οι προσλήψεις είχαν θεσμοθετηθεί το 2018, παρατάθηκαν δύο φορές και ουδέποτε εστάλησαν στο ΑΣΕΠ για να γίνει η προκήρυξη, κάτι που συνέβη από τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου, κι έτσι σήμερα αναμένεται η σχετική προκήρυξη για την κάλυψη των οργανικών θέσεων. «Κάναμε σε έναν μήνα ό,τι δεν κάνατε σε έναν χρόνο. Αφού από τον Ιούλιο που αναλάβαμε επισκέφθηκα η ίδια το ΑΣΕΠ στις 13 Αυγούστου και πλέον αναμένεται η προκήρυξη εντός των επόμενων ημερών. Και μας ζητάτε και τα ρέστα», πρόσθεσε η υφυπουργός Εργασίας.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...