Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια | Έκτακτες προσλήψεις στην Αρκαδία για τον κορωνοϊό - Ξεκινούν αιτήσεις!

Περιφέρεια | Έκτακτες προσλήψεις στην Αρκαδία για τον κορωνοϊό - Ξεκινούν αιτήσεις!

Στην πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά εβδομήντα τριών οκτώ (73) ατόμων προχωρά η Περιφέρεια για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊου COVID-19, σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι 20 θέσεις αφορούν την Αρκαδία.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και εφόσον επιλεγούν θα προσκομίσουν :
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους.
2. Φωτοαντίγραφο των απαιτούμενων τίτλων σπουδών ανά κωδικό θέσης
3. Φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος ή οδήγησης, ανά κωδικό θέσης
4. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.35282007 (Υπαλληλικός Κώδικας)

Για την Αρκαδία, οι αιτήσεις γίνονται στη Δ/νση Διοίκησης έδρας, Τμήμα Προσωπικού και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πληροφορίες: Αικατερίνη Αγγελοπούλου (Τηλέφωνο:2713601131).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων είναι τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επομένη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Διοίκησης της έδρας της Περιφέρειας και της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppell.gov.gr και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ήτοι από 6 Απριλίου 2020 έως και 9 Απριλίου και ώρα 15:00.

ΟΛΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...